AKTUELNO

Uvek se vodim svojim instinktom – kaže pevačica.

Popularna pevačica Emina Jahović nedavno je održala svoj prvi muzički nastup nakon velike pauze, a sada je u emisiji "Ekskluzivno" progovorila o detaljima iz privatnog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, autor emisije upitao je Eminu kojom svojom pesmom bi opisala svoj trenutni emotivni status, sugerišući na njen stari hit "Kul žena".

Pa nije ni "Kul žena", da ti iskreno kažem. Ja sam u potpunom statusu kvo, to je ono kad apsolutno ne postoji ljubavni život... Meni se ovo nikad nije desilo – otkriva ona.
Ja nikada nisam imala puno veza, ali su bile duge i nekako su se dešavale jedna za drugom. Mnogo sam dugo bila u braku, a sada jednostavno ništa. Ja sam tip žene kojoj lako može da se priđe, možda je to loše. Sada sam toliko zauzeta novim projketima i decom – kaže Emina.

Foto: TV Pink Printscreen

Jahovićeva se dotakla i svog privatnog, ali i poslovnog života u Turskoj.

Vrlo je naporno i napadno, ništa mi se to ne sviđa. Ja, naravno, mnogo poštujem turske novinare, postoje neki među njima koji su izuzetni u svom poslu, ali postoji paparaci koji su jako agresivni u svemu tome i jednostavno te ne puštaju. Ja u Turskoj nisam neko ko se bavi ovim poslom kojim se bavim ovde, nikada me to nije zanimalo, mnogo volim njihov jezik, ali ne mogu da osetim emociju kada pevam na turskom, s tim moraš da se rodiš – priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, na šta je najviše ponosna u svom životu jesu njena dva naslednika, Jaman i Juvuz.

Mnogo se vodim svojim instintkom, za jednu majku nije bitno da bude fakultetski obrazovana, doktor, profesor, umetnik, majka jednostavno ima dobar instikt i ja sam neko koji sluša to. Postoji samo razlika između majke i očeva koji ne slušaju to i oni koju znaju da okrenu tim stvarima – zaključuje Emina u emisiji "Ekskluzivno".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Emina Jahović