AKTUELNO

I dalje ostaje pri svom!

Milan Milošević zatim je saopštio Nenadu Aleksiću Ša citat Mensura Ajdarpašića "Lako ćete izgubiti novac ganjajući žene, ali nikad nećete izgubiti žene gađajući izvrsnost!"

Ja sam dao 50.000 evra da otplatim dug devojci koju volim, a on neka pokaže izvrsnost na delu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni se sprdaju sa njim! Inteligentnijem od imbecila već je sve jasno. Čovek je dao pare, ona se sprda sa njim, a Mensur je genijalac za provokaciju. Njega provokacija ne košta. Ja sad kaže, posle svega što on zna, oni i treba da budu zajedno. Mogu da zamislim u kakvom su mu stanju bližnji, ako je on tolika budala - smejao se Đedović.
Nemojte da mislite da sam ja lud i budala. Kad izađem, znaću na čemu sam. Nisam imbecil, niti sam poremećen, da ja budem sa nekim, ako je sve to istina! Ako sve to nije istina, naravno da ću biti sa njom. Vi nemojte misliti da sam ja poremećen. Grad je mali, lako se sve sazna - nastavljao je Ša.
Evo, ovako će biti, on misli da sad njega ona čeka... Tara će njega sačekati, pa će reći da su svi protiv nje, ona ima filmove u svojoj glavi, da su svi protiv njih, govoriće kako su poruke posvećene nekom drugom. Svi mu se u facu smeju, jer ne mogu da izdrže! - objasnio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam ozbiljan strah od viđenja sa Ivanom, zato što je sve bilo javno, zato što se sve ovako desilo. Ja znam Ivanu, šta god da se desilo, njoj nije svejedno sad. Da, grize me savest, ne mogu da živim sa onim što sam uradio Ivani. Žao mi je što sam joj se us*ao u život. Tari sam platio kaznu, zato što ne mogu da živim sa tim da je neko zbog mene otišao - komentarisao je reper kroz suze!
Vidi, postoji velika mogućnost da se sve promeni kad izađe i vidi Ivanu, postoje mozgovi koje zaborave na sve kad ih izoluješ. Mislim da se sa Ivanom nije video, samo zato što Tari to smeta. Postoji velika mogućnost da će mu se emocije vratiti - objasnio je Đedović.
Često pomislim šta sam joj uradio, ne mogu sebi da oprostim, majke mi, zato što Ivana nije osoba... nije mrava zgazila. Znaju ljudi koji poznaju Ivanu, verujte mi, to ne možete nigde da upoznate. Majke mi, ne možete, ne znam kako da vam objasnim! Mnogo sam pogrešio prema njoj. Ja znam da Ivani nije dobro - plakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga