AKTUELNO

Ovo je prva proslava kojoj prisustvuje i njena ćerka!

Manekenka Tamara Nikolić nedavno je proslavila svoj 33. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, gde je u krugu najbližih i porodice duvala svećice, ali i poželela želju pred objektivnom premijerne kamere.

Jednog super dasu, da me voli, da me obožava i to je to. Takvog nema trenutno, je l imate vi nekog - priča Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

U braku sa bivšim suprugom Simonom Karićem, dobila je ćerku Simonu koja je bila specijalni gost na maminom rođendanu.

Najdraži mi je ovaj prvi rođendan na kom ona prisustvuje, pre je bila suviše mala. Rekla je da želi da se slika, ništa joj nije teško, čak je napisala i listu za Di-Džeja koju će puštati, tako da sad smo najbolje drugarice. Ona je ista ja, to je taj gen - zaključila je manekenka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona često ističe da joj je bivši suprug upravo najbolji prijatelj, ali nije prisustvovao proslavi.

Neće prisustvovati, ali mi smo u super odnosima, to što se pisalo po medijima nema veze sa istinom - zaključila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Među gostima na rođendanu našao se i Vlada Matović, nekadašnji član grupe ''Elitni Odredi'' koji se mesecima nije pojavljivao u javnosti, a evo gde je bio sve ovo vreme.

Bio sam na gajbi, snimao neke pesme, zezao se i blejao, ono moje standardno. Uskoro u julu izlazi nova pesma, a za ostalih 40-50 ćemo da vidimo - priča Vlada.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što bi svakako svi voleli da vide jeste grupa ''Elitni Odredi'' ponovo na sceni, a Vlada otkriva da li je to moguće:

Znam samo da napadate i mene i Relju kako god nas sretnete. Možda će se desiti, nismo pričali detaljnije o tome. Moguće je. Osetili smo tada samo zagušenje zbog dva različita pogleda na stvari. Bili smo na vrhu i bili smo u fazonu hajde malo da opustimo sve - dodaje Vlada.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od gostiju bila je i Suzana Mančić koja je došla u društvu ćerke.

Inače ja sam došla prva, misleći da ću doći poslednja. Pročitala sam od 17-21 i 30, još kažem Teodori, da mi je mnogo vruće i da ne mogu ovako rano, ajde da dođemo poslednje. Ja dolazim, a ono nema nikog, kad ja pogledam 17. datum, od 21. To samo meni može da se desi - kaže Mančićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana često ističe da su godine samo broj, te da se ona oseća mladom koliko god se svećica nađe na torti, a kada bi se sada vratila u 33. sebi bi uputila ove reči:

Znaš šta je Minimaks umeo da kaže ''Pamet u glavu i dupe uza zid'', često sam se sećala tog njegovog vica koji moram priznati pomaže u životu - zaključila je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Tamara Nikolić

#Vlada Matović