AKTUELNO

Od jutros svi pričaju o iskrenoj ispovesti repera Nenada Aleksića Ša, koji se javno pokajao što je prevario i povredio bivšu ženu Ivanu, koja se zbog toga razvela od njega.

Reper je, naime, tokom "Pretresa nedelje" završio u suzama i priznao da je o Ivani loše govorio da bi se, kako kaže, "oprao" od svojih (ne)dela, a da zapravo nijednu zamerku nema kada je o njoj reč, niti o njihovom zajedničkom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

On je kroz suze istakao koliko mu je teško što ju je povredio, te da nema hrabrosti da se sa njom suoči, a takođe izrazio je bojazan zbog toga što će, posle svega što je uradio, morati da izađe na oči porodici, prijateljima.

Zoran Aleksić, reperov otac, u izjavi za naš portal nije krio koliko mu je teško pala sinoćna sinovljeva ispovest.

Gledao sam i duša me boli koliko se kida. Nenad je jedna dobra i plemenita duša i videli ste sinoć koliko mu je žao što je povredio Ivanu. To što se porodice tiče, ne možemo dugo da se ljutimo, on je naše dete, brat, stric i mi ga volimo. Niko bezgrešan nije, ta greška ga je emotivno slomila, ali tu smo mi i pravi prijatelji da ne dopustimo da klone - istakao je Zoran za Pink.rs i dodao:

Foto: Instagram Printscreen

Za ono sinoć - bravo sine, to je pravi Nenad! Kada bude zagrlio Vuka i Lazara, koji ga obožavaju, znaće da nije sam.

Foto: Instagram.com

Autor: D. Tanasijević

#Ivana Aleksić

#Nenad Aleksić Ša

#Zoran Aleksić