AKTUELNO

Prava lepotica

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži Šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić imao je priliku da ugosti fudbalera Aleksandra Mitrovića, glumce Anđelu Jovanović i Miodraga Radonjića i reditelja i scenaristu Miloša Avramovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela Jovanović je, inače, ćerka popularnog glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Pujić, a svojom skromnošću i lepotom osvaja sve preko malih ekrana, ali i uživo. Ona je u emisiji otkrila kako je to odrastati uz poznate roditelje glumce.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ja sam odrasla kako sam odrasla i za drugo ne znam. Meni to prija, to su moji roditelji, nemam neki odnos sa strane, u tome sam, to je moja sudbina. Ali divno je što sa mojim roditeljima mogu da pričam o nečemu što volim, a glumu volim i oni je vole i možemo da pričamo o tome. Često pričamo o umetnosti, imaju neke plemenite ideje i mnogo vremena provodimo zajedno. Postoje neka predmišljenja u našoj sredini, lakše je ljudima da grupišu i da imaju to pre nego što nekoga upoznaju, a ja svojim radom pokazujem da sam individua - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.