AKTUELNO

Drama traje!

Iako nije želeo da ode na žurku, zbog svađe sa Rialdom Karahasanović Kenan Tahirović je ipak odlučio da ode. Ermina Pašović i Rialda su popričale o ovome u garderoberu. Podsetimo, Kenan je ceo dan tužan jer je pre tačno šest godina preminula njegova majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da je otišao jer si se ti naljutila... - govorila je Ermina.
Jao, ceo dan priča o žurki. Da je rekao da hoće da ispoštuje, ja ne bih ni išla. Ne idem nigde - poručila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda se potom požalila zadrugarkam na stepeništu ispred Bele kuće.

Ja ispadam crna ovca... Sada je on otišao, ispašće da ga maltretiram da ide na današnji dan. E, neka ide, ja neću da idem. Uvek ispadam crna ovca... Dva dana priča o žurki, danas priča o žurki, mislila sam da idemo. Komunikacija se promenila posle uspomena. Ali eto, ja nisam htela da pričam o prepiskama, video je svoje roditelje - pričala je Rialda.
Trebalo je da te pusti da se smiriš - govorila je Ermina.
Ja nemam amneziju. Meni je pun k*rac, ja kažem sve šta mi smeta, a svi u kući: "Nemoj, jadan on". Što je jadan? Izašao iz kuće zna se kojim povodom i onda se dopisivao sa ribom - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi koji se družimo sa njim, znamo kakav je, oni ne znaju, zato - "jadan on" - rekla je Ermina.
Još dozvoljava da se ja unosim Teodori u facu. Devojka se pogrešno izrazila, ali je za sve bila sto posto u pravu... Meni nije do Teodore, ali... Još namerno forsira: "Jesmo mi sad raskinuli?". Kao da sve namerno radi da bih ja ispala indijanac... Ja nisam budala - pričala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.