AKTUELNO

Iznenadićete se kada vidite!

Pevač Ljuba Perućica već dugi niz godina uživa u ljubavi sa nekadašnjom voditeljkom Katarinom Kolozeus. Svoju vezu su 2019. godine krunisali brakom, pričali su o tome kako bi voleli da se ostvare kao roditelji, a sada su otkrili i neke detalje koje javnost nije znala.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Iako je korona i vanredno stanje doprinelo tome da se mnogi ljudi razvedu i da brakovi puknu, nas je to samo još više zbližilo - složno su rekli supružnici, koji su se tokom višegodišnje veze, kako tvrde, posvađali svega nekoliko puta.

- Mi smo sveukupno možda imali pet svađa, i to oko sitnica. Ljuba meni zamera što kasnim, a ja njemu što ne nosi papuče - rekla je Katarina, koja, kako tvrdi, rado ide na nastupe supruga, ali ne da bi ga kontrolisala.

- Ponekad ga pratim na nastupima zato što volim da se provedem, ne zbog ljubomore, meni je čak slatko kad mu prilaze devojčice - kazala je voditeljka i objasnila da li je Perućica ljubomoran suprug.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Ljuba je bio ljubomoran, ali s vremenom se promenio, zaključao me u kuću, pa više nema na šta da bude ljubomoran - kroz smeh je poručila, i priznala da priželjkuju da se ostvare kao roditelji.

- Naravno da želimo i bebu, ali dok ne dođe do toga, ne bih previše da pričam, ne žurimo - rekla je ona.

Autor: N.V.