AKTUELNO

Svi se snalaze onako kako znaju i umeju, a ja sam imao sreće da se nađem u poslu koji je blizak mojoj – ističe Stefanović.

Pandemija koronavirusa brojnim pevačima je promenila život, pa tako i Jovanu Joci Stefanoviću. Nakon što je pevač šokirao prošle godine svojom tranformacijom kada je na društvenoj mreži Instagram pokazao svoj novi izgled, pevač je otkrio i da se nije libio drugog posla, ali svakako jedva čeka da se ponovo lati mikrofona i tako vrati svojoj najvećoj ljubavi.

Foto: Instagram.com

Naime, Joca je tokom pandemije krenuo da radi kao televizijski tonac.

Ja sam karijeru i započeo u studiju, to je moja prva ljubav. Blisko je povezana sa profesijom kojom se sada bavim, ali ja sam i dalje pevač – počeo je on svoju ispovest.
Svi se snalaze onako kako znaju i umeju, a ja sam imao sreće da se nađem u poslu koji je blizak mojoj. Nemam problem da radim bilo šta da preživim ta teška vremena. Sada su kafići ponovo otvoreni, pa mogu da se vratim pevanju – kaže Joca i naglašava da ga niko nije zvao da peva po "korona žurkama".

Pošto su ga kolege videle na televiziji, kao tonca, bile su iznenađene.

Napravio sam potez koji bi svaki normalan čovek napravio… Ja moju platu, sadašnju, uzmem za jedno veče, ali kada gledamo globalno, to nije malo – ističe Stefanović.

Autor: P.R.

#Jovan Joca Stefanović