AKTUELNO

Danas je za njega težak dan.

Reper i bivši zadrugar Vuk Mob, danas je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio tužnu vest o smrti svog oca.

Bio je veliki, otišao je kao najveći. Volim te zauvek, tata - napisao je Vuk.

Foto: Instagram.com/iamvukmob

Pre nekoliko dana, kada je progovorio o raskidu veridbe sa svojom verenicom, Vuk je pomenuo da mu je otac na samrti i da mu je to trenutno najveća briga.

Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku na čemu sam veoma zahvalan – napisao je Vuk tada.

Vuk je večeras raznežio svoje pratioce, kada je podelio fotografiju iz detinjstva. Reper je na svoj stori okačio sliku kada je bio beba, a otac ga drži u naručju. Ispod fotografije ostavio je srce. Zanimljivo je da Vukova ćerka jako podseća na njega.

Foto: Instagram.com/iamvukmob