AKTUELNO

Obožava pevače!

Kao bomba odjeknula je vest da Darko Lazić ima novu devojku, a u pitanju je mlada pevačica Barbara Bobak. Ono što je zanimljivo jeste da je Barbara navodno bila opsednuta folkerom Acom Lukasom.

Inače, ona je navodno veliki fan Ace Lukasa, a na njenom Instagram profilu se nalazi fotografija na kojoj Barbara pozira sa telefonom na ruci, a na telefonu je tada držala masku sa Lukasovim likom.

Inače, kako mediji prenose, Barbara je navodno pratila svaki Lukasov korak i jurila ja na nastupima i bila je opčinjena njime.

Inače, Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako naš izvor blizak Laziću navodi, ona i pevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore. Među njima su postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao. Oni su sve vreme pevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta veridba s Marinom, predložio je Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila. Oni trenutno uživaju u vezi, ali sve vreme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno. Ipak, nekoliko puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi.

Autor: M.K.