AKTUELNO

Kao i uvek bez dlake na jeziku!

Otac Stefana Karića, Osman Karić za Pink.rs prokomentarisao je najnoviju žučnu svađu svoje potencijalne snajke, misice Jovane Ljubisavljević sa majkom Kije Kockar, Nadicom Zeljković.

Naime, poznato je da Jovana nije u dobrim odnosima sa Nadicom, te da su njihove svađe sve češće pod krovom Bele kuće, a misica je sinoć okrivila Kijine fanove da su osmislili nadimak ''Jolekita'', ali i napala Nadicu zbog mešanja njenih roditelja u svađe.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije prvi put da se njih dve posvađaju, mislim da Nadica ima nešto protiv Jovane, a sad koji je razlog mogu samo da nagađam. Mislim da razlog nije Stefan, već jednostavno netrpeljivost. Kao što ste mogli da vidite, a i da zaključite, za Jovanu imam samo reči hvale, od samog početka je podržavam, čak i pre nego što je Stefan ušao - kaže Osman i dodaje da on protiv Nadice nema ništa protiv, čime je sve ostavio u čudu.

Foto: Pink.rs

- Mislim da bi bila dobra snajka, jako je pedantna, vaspitana, elokventna, devojka za sve pohvale, izgled neću ni da pominjem. Moram da kažem još i to da protiv Nadice u spoljnjem svetu ja lično ne bih imao nista loše da kažem, niti bi me iskreno zanimala. Nadica mora da zna, kao i svi učesnici u rijalitiju, da su oni samo igrači u suparničkom timu, a ja ostrašćeni navijač svog sina Stefana i lepše mu polovine Jovane Ljubisavljević - rekao je Karić za Pink.rs. 

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.