AKTUELNO

Iako nerado govori o svom privatnom životu, pevačica je otkrila šta ju je tištilo.

Snežanu Babić Sneki publika ima priliku uvek da vidi nasmejanu i raspoloženu. Ona se trudi da svoj privatni život krije daleko od očiju javnosti, ali je ipak progovorila o dva velika gubitka koja su je zadesila 2009. godine. Naime, folk pevačica je iste godine ostala bez oca i razvela od tadašnjeg supruga, biznismena Radomira Stojanovića.

Uhvatili ste me u nezgodnom trenutku jer sam upravo pošla na snimanje, a znate da o svom privatnom životu retko govorim za novine. Pričama iz svoje intime nikad nisam gradila karijeru i punila novinske stupce. Međutim, iz poštovanja prema svojoj publici, reći ću da je iza mene jedna teška godina kada je moj privatni život u pitanju. Izgubila sam oca, njegova smrt me je veoma pogodila. Ubrzo posle toga sam se razvela posle sedam godina braka. Taj deo priče je završen i ja sam nastavila dalje - izjavila je jednom prilikom Sneki.

Foto: YouTube screenshot

Pročitajte još: NIJE MOGLA DA SE NOSI SA SITUACIJOM! Nada Obrić priznala da je želela da SE UBIJE!

Snežana i njen sada već bivši sutprug Radomir venčali su se u tajnosti 2002. godine i nisu imali dece. Za Sneki je i ova godina teška jer joj je u februaru preminua majka.

Sedim pored teško bolesne majke koja je prikovana za krevet zbog stanja u kojem se nalazi. Stvarno se loše osećam i ne mogu mnogo da pričam o tome. Nadam se da će njeno zdravstveno stanje krenuti na bolje i da ću imati snage i volje da više popričam sa vama o svemu. Nadamo se najboljem - rekla je Sneki u januaru ove godine.

Pink.rs

#Majka

#Otac

#Razvod

#Smrt

#Snežana Babić Sneki

#pevačica

'