AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U najgledanijem rijalitiju na Balkanu drame nikada ne manjka i strasti se retko kad smiruju. Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su svakako jedna od najintrigantnijih parova od samog starta njihove romense. Brojne turbulencije svakodnevno obeleže njihov odnos, a jutros su se svađali do ranih jutarnjih časova.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je otac Jovane Ljubisavljević misice, Golub Ljubisavljević, juče žestoko isprozivao njegovog sina Stefana Karića, ekskluzivno za Pink.rs oglasio se i Osman Karić.

Foto: Instagram.com/dr_bamberic

Mislim da Jovani otac ima pravo da piše šta hoće, ne bih da kritikujem nikoga niti imam prava na to. Ja sam prvi koji je sklon ishitrenim prozivanjem izazvanim trenutnim besom drugih učesnika, a to su ipak nečija deca ili članovi nečije porodice. Kasnije se pokajem, ali to ne opravdava moj postupak. Što se tiče Stefana, njegove visine on je dokazao da njemu to ne smeta da osvoji devojku pa makar ona imala visinu jadne košarkašice ili ti kraul plivačice. Na kraju krajeva, kod nas Karića visina nije toliko bitna u bilo kojoj sveri. Jer mi smo osvajači i na svim poljima, a kamoli u ljubavnim gde X faktor koji posedujemo ima velikog značaja - priča Osman, pa dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Jovaninog oca iskreno jako cenim, već sam ga upoznao zbog jedne laži koja je izgovorena, ne bih ništa o tome dok ga ponovo ne sretnem. Koliko sam čuo on nije mislio na Stefana. Jednostavno glupo bi bilo da se kao budući prijatelji raspravljamo oko nečega što vidim da je čovek i demantovao. On čovek najbolje zna kome je upućena njegova poruka, a koliko vidim tamo ima i dosta manjih osoba, naročito dama da ne kazem šesdesetogodisnjih baka - zaključio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Osman Karić