AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Jedna od najintrigantnijih učesnica ''Zadruge 4'', Nataša Radan, nedavno je napustila najgledaniji rijaliti na Balkanu, a sada je ekskluzivno za Pink.rs progovorila o brojnim aktuelnostima, pa oplela po misici i Kariću.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da se Stefan jeste zaljubio u Jovanu, ali njena osećanja ne mogu da komentarišem jer nimalo nisam bila bliska sa njom. Nismo bile u korektnim odnosima, na početku smo bile okej, ali posle toga ne. Osećaj za Jovanu me nije prevario, sad kad vidim spolja, koliko ništa ne priznaje, a postoje dokazi i klipovi koji demantuju njenu priču. U svakom slučaju smatram da je za dosta stvari lagala i da laže i dalje. Videće da sve to postoji napolju i sama će se uveriti u sve. I on i ona će se uveriti u sve i neće biti zajedno nakon svega ovoga - priča Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom osvrnula se i na svoj dogovor sa Filipom Carem, da će napolju imati nešto i da treba da ga čeka.

Nismo mi imali nikakav dogovor, ali eto, on se sam demantovao. Ja njega nisam shvatila ozbiljno, jer ona je neko ko jedno radi, drugo priča, a treće misli. Pričao mi je da ne želi tamo nikakve odnose sa devojkama, a videli smo šta je bilo sa Sanjom. Meni je pričao da ga čekam, ali ništa od toga - priča Radanova.

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Prokomentarisala je i Carevo priznanje da voli Minu Vrbaški, i otkrila da li će po njegovom izlasku sa njim ostavariti neku komunikaciju:

Šokirana sam! Ali mislim da je odlepio za Minom, mada ne verujem da će nešto biti. Nemam u planu da se družim sa njim, pogotovo posle svega ovoga - otkrila je bivša zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula se i na odnos sa Anđelom Rankovićem.

Nisam se čula sa njim! On nije ispao fer prema meni, nije ispao korektan, vrlo je ružno to što je uradio i na koji način. Ne interesuje me, stavila sam tačku i ne želim da ga vidim, niti imam potrebu - dodaje Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj je otkrila svoje prognoze za pobednika ''Zadruge 4''.

Nemam favorita, ali volela bih da to bude Kenan, jer je on toliko ćutao i toliko ostao suzdržan na reakcije nekih ljudi. Toliko su ga čupali i pljuvali, pritom prevazišao je smrtni slučaj, tako da je on osoba koja zaslužuje pobedu - priča Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Nataša Radan