AKTUELNO

Ne planira da joj oprosti!

Razgovor Maje Marinković i Janjuša u spavaćoj sobi prekinuo je voditelj Darko Tanasijević, koji je obavestio zadrugarku da mora da nominuje. Pre toga je Janjuš raskinuo sa njom zbog skandala koji je napravila sa Minom Vrbaški.

Što se tiče ove nominacije, u odličnim odnosima sam i sa Miljanom i Mišelom. Slažem se da neke stvari nisu ured što Miljana radi, ali je ona zaista dobra prema meni. Danas kada je bila ona situacija ružna, Miljana je bila tu da me odbrani, iako nisam bila u pravu. Mina, izvinjavam se tebi što sam se ponela kako sam se ponela. Šta da vam kažem, nisam baš dobro - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispravno si postupila, izvinila se. Da li će Mina da ti oprosti, to je nešto drugo - ustao je Filip Car.
Ne mogu da vratim vreme, ali se izvinjavam - ponovila je Maja.
Niko nije imao toliko savetnika, prijatelja kao MAja. Svi su joj pričali i voditelji i novinara, svi koji postoji... - ubacio se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mene svakodnevno naziva k*rvetinom iz čista mira. A ja mogu da joj radim šta mi je radila u Zadruzi 2, Zadruzi 3, a i ovde. Šta si radila sa Markom, Mensurom i Carem? Ja sam išla da pričam sa tobom, ja ti pomagala... Bilo mi je žao, ja sam završila sa ovom temom - ustala je Mina.
Nisam skoncentrisana, u dobrim odnosima sam i sa Miljanom i Mišelom, ali s obzirom na to da Miljanu poznajem tri godine, danas je stala uz mene, sačuvaću nju, nadam se da mi Mišel to neće zameriti - završila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: M. P.