AKTUELNO

Pevačica je odbila pesmu koja je u rekordnom roku postala veliki hit.

Pevačica Mira Škorić devedesetih godina bila je na vrhuncu svoje popularnosti, međutim ispostavilo se da je i ona tokom karijere pravila pogrešne korake. Tako je Mira odbila da snimi pesmu „Kukavica“ najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, koju su Futa i Marina Tucaković prvo ponudili Škorićevoj, a koja je u rekordnom roku postala veliki hit.

Foto: Printscreen Youtube

Te 1993. godine snimila sam album sa 12 pesama koje su sve bile hitovi, i danas se slušaju, a malo ko je verovao u moj uspeh tada. Zaista sam te godine imala sreću s pesmama, ali neke sam morala i da propustim. Meni je ponuđena Cecina pesma „Kukavica“ i još mnogo njih, koje su posle otpevali drugi izvođači. Ceca je to otpevala fantastično. I ja je stalno pevam na nastupima, publika je voli - otkrila je Mira u jednoj emisiji.

Najveća balkanska zvezda jednom prilikom je otkrila kako je došlo do toga da baš ona snimi pesmu koja se rado sluša i danas, a brzo je postala veliki hit.

Foto: TvPink Printscreen

„Kukavica“ je šest godina stajala u njihovoj arhivi kao totalno odbačena. Nudili su je Vesni, Dragani i mnogim drugim pevačicama. Kada su počeli prvi taktovi i kad sam čula reči „Zagrli me“, imala sam fenomenalan osećaj. Rekla sam im: „Ovo ću snimiti još večeras - rekla je Ceca.

Autor: Pink.rs

#Mira Škorić

#Pesma

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'