AKTUELNO

Evo šta je pevačica rekla!

Voditeljka Sanja Marinković je u svojoj emisiji "Magazin In" koja dugi niz godina obara sve rekorde gledanosti na "Pink" televiziji, ugostila ineresantnu žensku ekipu među kojima su TV lice Ana Pendić, pevačice Romana Panić, Snežana Babić Sneki i Jelena Kostov, kao i novinarka Vesna de Vinča.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje Marinkovićeve od čega su njene gošće najviše strahovale kada su započinjale život sa svojim partnerima, Jelena Kostov kaže da nije imala problem da stane pred svog supruga bez šminke.

Nisam imala strah od tih stvari, jer je mene moj suprug prvi put video u prirodnom izdanju. Imala sam strah da li će prihvatiti moj posao, jer nije lako izaći iz kuće u 12 popodne, putovati par sati, vratiti se sutradan u 7-8 ujutru, nebitno kada... To zaista nije lako, treba imati mnogo veliku ljubav partnera i veliku podršku i ako nađete takvog čoveka, to je zaista najveća sreća u našem poslu – priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod mene je samo ljubav. Ne želim da postoji neka druga solucija, želim da to stvarno bude do kraja života, iako mi stalnio kažu da živim u oblacima. Kad god pričam o tome u poslednje vreme svi mi kažu: "Ma daj, Jelena, koja ljubav do kraja života", ali ja se stvarno vodim time – rekla je Jelena u emisiji "Magazin In".

Autor: P.R.

#Jelena Kostov