AKTUELNO

Ša se samo smeškao.

Nakon pogledanih uspomena Milana Jankovića Čorbe, na redu je bilo i da se prokomentarišu prikazane scene koje nisu ostavile ravnodušnim mnoge zadrugare.

Oduševljen sam, znamo da je o nmomak iz naroda, videli smo šta je preživeo. Ovde su slike bile od malena, kako je rastao. Pokazao je tu harizmu, da zna sa ženama, i na kraju je izabrao najbolju - rekao je Karić.
Rekao sam da jedina osoba koja može Taru da poremeti, jeste Čorba. Znamo svo to ponašanje, i njihov odnos u pabu. Ona je plakala i cijukala kroz kuću zbog Čorbe. Emociju je jedino imala ka Čorbi, on bi bio njen izbor - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam jedna od devojaka koja je bila sa njim, rekla sam sve što sam imala. Ne mogu da bežim od toga, jer zaista ne pamtim loše trenutke, bilo mi je lepo - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam momente kad sam plakala pred njim, od početka mi je bio samo prijatelj. Svi znamo šta je radio sa devojkama, sad je srećan sa Teodorom - rekla je Jovana.
U svaku Zadrugu u kojoj sam bio, bio bih sa petnaest žena, ali kad je neko takav da ga ne zanima ozbiljna stvar, tako se treba ponašati u životu. Što si bezobrazniji prema njima, to vole. Ja sam bio takav kad sam bio mlađi - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se da je jako bilo prisno, bilo je emocija. Vidi se se*sualna privlačnost sa Majom, sa Tarom emocija, sa Paulom klasična veza... Ovde se vidi da je njemu dete najbitnije, a za sve njih ga boli ku*ac - rekao je Mića.
Najviše mi se dopalo gde su prikazali njegovog sina. Njega vole žene, i on njih. Jedino je vulgarno to čerečenje - rekla je Aleks.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga