AKTUELNO

Oduševili se.

Sandra Rešić je bila sledeća koja je pogledala svoje uspomene, a ona je odmah razvukla osmeh i držala ga do samog kraja. Bila je oduševljena pojedinim kadrovima, a na poljubac sa Matorom sa Zadrugovizije, zinula od šoka.

Meni je žao što smo se nekad svađali, moram da kažem da je njen život muzika, da je radila na sebi. Sve najbolje, ali bio sam u pravu da joj se Anđelo sviđao, vidi se to - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Sandra nekako specifičnija od svih drugih. Ima i pravo da joj se neko svidi, kao Anđelo, ja sam prvi rekao da između njih nešto ima - govorio je Janjuš.
Ja sa Sandru pratila u takmičenju, uvek su govorili kako je smršala, sredila, upoređivali su je sa stanjem od ranije. Imala je te svoje teatralne budalaštine iz glave, ali mislim da se ovde pokazala i kakav je prijatelj, pored muzičkog talenta. Ovde sa Anđelom izgleda ko da su u vezi. On je super, ali njoj treba neko ozbiljniji - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam oduševljena klipom. Vidim ja da sa Cicom imaš odnos kao Kija i ja. Ti nisi tip da budeš namrgođena, ti si vesela, nasmejana, živa - rekla je Nadica.
Divno je sve, žao mi je samo što su mi ljudi ulili neki strah da sve što sam postigla zbog svog oca. Ima taj strah da će neko reći da nisam to ja, pa mi sad žao što nisam pričala više o njemu. Bio je jako dobar čovek - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga