AKTUELNO

Očekivala je suroviju Kulićku.

Sledeća takmičarka u "Karaoke obračunu", bila je Sandra Rešić, a pesma koja joj je slučajnim izborom sledovala, bila je ''Lažov notorni'' od Cece Ražnatović i Saše Matić.

Foto: TV Pink Printscreen

Njen nastup možete pogledati u nastavku.

Nakon nastupa, reč je dobio stručni žiri, a prva koja je komentarisala, bila je Marija Kulić.

Nisi loše otpevala. Ali komentarisala bih tvoje učešće u Zadruzi. Ne dopadaš mi se kao rijaliti igrač, nemaš svoj stav. Ne volim takve žene, hvataš na galamu, raskolačiš one oči, a ništa ne kažeš. Meni si nebitna. Očekivala sam više od tebe, nisi svoja, nego si Rialdin poltron, marioneta. Ti trebaš objasniti svojoj mami da li si bi ili ne, s obzirom na ono tvoje žvalavljenje. To si jedino lepo uradila, uživala si tada - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni nekako draga i bliska. Prelepo si izgledala, jedva čekam da izađeš i pogledam te na nastupu - rekla je Jelena.
Meni si odličan komentator, malo si me zbunila za Ša i Taru, drago mi je što ustaneš i kažeš sve u lice. Malo previše k srcu primaš sve. Meni je tvoj poljubac sa Matorom super, nemam ništa protiv toga - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras si prelepa. Lepo pevaš, ti i Đedović ste tandem snova - rekla je Ana.
Što se tebe tiče, upamćena si ostala kao ćerka velikana. Odličan glas, svaka čast - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prezadovoljna komentarima, od Marije nisam očekivala ništa spektakularno. Njena svrha komentarisanja je samo ono negativno. Ja sam bila ubeđena da će biti još gori komentar - rekla je Sandra za kraj.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga