AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je Karaoke obračun  u Zadruzi. Naredna koja je nastupala bila je Jovana Tomić Matora. Ona je probušila balon i izvuka pesmu od Severine - Mili moj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nastupa, reč je dobio stručni žiri, a prva koja je kometarisala bila je Marija Kulić.

Uvek volim da gledam kad ti nastupaš, interesanti su, uvek se potrudiš, to je za pohvalu. Pohvaliću se što si se opametila što se tiče Sanje. Tvoji i Miljani zadrugarski odnosi nisu bili dobri, najveće sukobe ste imale zbog Sanje. Moram da budem objektivna tvoj nastup mi se do sada najviše dopao - rekla je Marija.
Matora, ljubavi, toliko mi nedostaješ. Jedva čekam da idemo svuda i zezamo se. Uvek si bila profesionalna, od mene ćeš imati najbolju ocenu - prokomentarisala je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Matora, da li imaš nešto da mi kažeš? Bez šlagera? - pitala je Šopićka.
Ne - odgovorila je ona.
Karikirala si Severinu kao što karikiraš i prijateljstvo. Mnogo si pristrasna zakonu jačeg. AKo treba da uđeš u d*pe Stefanu ti ćeš potvrditi njegove bolesne komentare - započela je oštro Ivana Šopić.
Dobro znaš kad je to bilo, Stefan je meni to rekao na zadatku - pravdala se Matora.
Potvrdila si da si to videla - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da grešiš, nas dvoje se sad tebi pravdamo. Ako si već slušala trebala si da se koncentrišeš. Matora nikad nije rekla da je to videla, nego da sam joj ja to rekla - objašnjavao je Karić.
Rekao mi je da obratim pažnju, ja jesam. Da sam htela da ti kažem, znaš da nisam htela da kažem. Priklanjam se jačem tačno i ti si bila jaka pa sam se priklonila. Možeš da mi kažeš šta hoćeš ne budi bezobarzna, možeš lepo da pitaš - nastavila je da priča Matora.
Mogu i ja da dižem ton, ti si potvrdila da si videla - nastavila je Šopoćka.

Foto: TV Pink Printscreen

Služiš kao ego punjač, kao što si i svačiji, tu se naša rasprava završava - odbrusila je Ivana.
Pozdravljam te i sad. Verovatno bi ti bilo draže da sam rekla da nisi - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mi najveće razočarenje, kad su me ljudi pljuvali, stajala si i smejala se. Mogla si bar da se skloniš iz tog društva, ti si stajala i smejala se. Vremenom išlo je iz situacije u situaciju. Očekivao sam više od tebe - rekao je Bane.
Otprati me, pa me zaprati opet. Ćao - bila je kratka Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup nije toliko dobar, koliko je dobar tvoj nastuo kao prijatelj, svako slovo si opravdala. imaš doživotnog prijatelja od mene, nedostajala si mi na rođendanu. Znaš ko te voli i podržava - rekla je Jelena.
Volim vas, ne moraš da me hvališ. Verujem u prijateljstva iz rijalitija, ima vas par, ko ode neka ode još dalje - odgovorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ozbiljan okršaj sa Ivnaom i Banetom, da li si očekivala ovakve reči? - pitao je Darko Tansasijević.
Što se tiče Ivane i ovde smo se svađale, sad smo raspravile. Ako sam je razočarala, šta da se radi - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga