AKTUELNO

Susret bivših ljubavi!

Naredna koja je nasupala na večerašnjem Karaoke obračunu u Zadruzi bila je Ermina Pašović. Nakon što je slučajnim odabirom i bušenjem balona izvukla pesmu od Mausa Makija - Gadafi , Erminin nastup je počeo.

Pozdrav za Erminu. Nastup korektan, potrudila se. Ona je kul, dobiće poene - rekao je Bane.
Zaslužila sam od tebe - dobacila je Ermina.
Malo teže, ali videćemo. Ermina je od obične devojke koju nije zanimao taj svet, dospela da bude rame uz rame sa Đedovićem. Više puta se slažem s njenim stavovima, trudi se, komentariše druge. Želim joj visak plasman, kao i prošle godine - dodao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao da si imala tremu, kao da si drhtala, ne znam jel zbog Baneta? Mogla si više da se potrudiš. Tvoje učešće nemam šta da komentarišem, podržavam te - rekla je Ana Korać.
Pozdravlja te Rira. Ermina toliko me nisi volela prošle godine, a ove me voliš. Uz tebe sam - prokomentarisala je Jelena.
Ne čujem te od Miće, ne zaklapa - rekla je Ermina.
Ne znam ko je to, neka ide na sporedni ulaz, to mu dobro ide. Podržavam te, super si - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokazala si koliko si zla, podmukla, pokvarena. Ti si marioneta, kao i Sandra. Priklanjaš se čoporu, kao i Matora, prikljanjaš se jačem. Nisam zadovoljna tvojim učešćem, mislila sam da si bolje čovek. Sama za sebe si rekla da si zla - komentarisala je Marija Kulić.
Kad budeš vaspitala svoje dete, onda možeš mene da komentarišeš - dobacila je Ermina.
Ja sam čula da si ti bila u popravnom domu. Nemaš svoje ja, ne volim ljde koji podilaze čopru. Rialda je tebi i Sandri mama, a vi marionete. Bolje si nego na prošloj Zadrugoviziji, nećeš dobiti visoku ocenu, loš si čovek - završila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj rijaliti, tvoja igrica. Volim te i ništa ti ne zameram, čekam te napolju - rekla je kratko Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga