AKTUELNO

Sve iskreno!

Naredni takmičar u "Karaoke obračunu", bio je Bora Santana, a nakon što je probušio balon, pesma koja je njemu sledila bila je Bolje biti pijan, nego star od grupe Plavi orkestar.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov nastup možete pogledati u nastavku.

Nakon njegovog nastupa, usledili su komentari stručnog žirija, a prva je komentarisala Jelena Pešić:

Boro, gde si ti meni?! Toliko mi nedostaješ, toliko te volim. Opravdao si moje prijateljstvo. Ne volim da te vidim tužnog, a meni je jako krivo što ja ne mogu da prenesem ljudima kakav si ti stvarno. Ti znaš da te ja volim i moram da ti kažem da te pozdravlja celo društvo - rekla je Pešićka.
Borice, jako mi fališ, i krivo mi je što nisam tu sa tobom da te podignem jer vidim da si tužan, ali uskoro će kraj. Budi pozitivan i sjajan si, veruj mi - komentarisala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja naravno podržavam prijateljstva, i svi znamo da si ti najveseliji i sjajan si čovek, ali moram da ti skrenem pažnju na psovke. Zamerila sam ti na onim psovkama i prema Milici i Ermini, promeni to. Volim te i gledamo se kada izađeš - rekla je Šopićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro, jako si me razočarao, ti i ja se nismo nikada svađali. Krivo mi je što si MIljani rekao sve one psovke i za mene, i za moju decu. Ti si sušta suprotnost napolju, a u Zadruzi se loše ponašaš. Bio si nam u kući, a tako si psovao - rekla je Marija.
Jesam, izvini molim te, jesam pogrešio i krivo mi je zbog toga - rekao je Bora.
Spremila sam se da ti svašta kažem, ali neću iz poštovanja jer si ti nas kao porodicu ispoštovao i za Željkov rođendan, i rođenje. Moram da ti skrenem pažnju na psovke za Milicu, počinjem da mislim da si ženomrzac. Ne znam čemu to i te reči. Razmisliću da li ću ti oprostiti i da dođeš opet kod nas - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znaju kakav je naš odnos, i kakve je reči Bora izgovorio za mene i moju porodicu. Ja sam svašta ćuo od ljudi, a od Bore sam video da on to stvarno mislio i to mi je krivo - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga