AKTUELNO

Ne vidim razlog da me mrze jer nikoga ne ugrožavam. Istina je da sam uspela u Americi, ali ja želim i njima da uspeju – kaže pevačica.

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, nakon višegodišnje karijere i brojnih nastupa širom Amerike, pre dva dana je prvi put nastupila u Srbiji, i to ni manje ni više nego u gej klubu. Kako kaže, ona je sa velikim zadovoljstvom prihvatila poziv organizatora jer je njena publika pretežno LGBT.

Ovo je moj prvi nastup u Srbiji, ali sam do sada nastupala po Americi, u preko 20 gradova. Kada sam pevala u Arizoni na Gej prajdu bilo je preko 100.000 ljudi – kaže ona.

Foto: Instagram.com

Didi važi za jednu od popularnijih pevačica na društvenim mrežama, a njene izjave šeruju se u ogromnom broju. Tako je pre nekoliko dana njena izjava "Kome je vruće, neka kupi jahtu" postala pravi hit. Ipak, kako nam je priznala, ona je samo citirala tuđu misao.

Videla sam Instagramu pre nekoliko godina taj citat i bio mi je smešan, kao i svima vama koji ste sada to prvi put čuli od mene. Vidim da su se usijale društvene mreže i to je dobro. Bitno je ljude nasmejati i zabaviti – priča pevačica.

Foto: Promo

Ne osvrće se na negativne i maliciozne komentare koleginica jer je, kako kaže, svesna sebe u svakom trenutku.

Ne vidim razlog da me mrze jer nikoga ne ugrožavam. Istina je da sam uspela u Americi, ali ja želim i njima da uspeju. Srbija treba da bude ponosna na mene, kao i koleginice, što sam ostvarila takve rezultate – kaže Dijana, pa nastavlja:
Mislim da zaslužujem da se ovde više prati moj rad jer nijedna pevačica nikada nije napravila uspeh kakav sam napravila ja. Nijedna od njih ne može da mi stane na crtu. Ja sam unikat, ne uklapam se u šablon i nikada nisam bila deo mase. Jedinstvena sam i radim stvari koje niko ne radi. Zato me Amerikanci i podržavaju i vole – zaključila je Didi i otkrila da ne postoji koleginica sa naše javne scene s kojom bi ukrstila glas.

Foto: Promo

Autor: P.R.

#Didi J

#Dijana Janković