AKTUELNO

Mislim da nam je svima bilo previše odmaranja i nedruženja sa ljudima – priča Seka.

Pevačica Seka Aleksić otvorila je sinoć sezonu letnjih nastupa u budvanskom klubu, a u emsiji "Premijera Vikend - Specijal" podelila je svoje utiske.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaista sam srećna što otvaram sezonu, i što sam generalno u Crnoj Gori, mislim da nam je svima bilo previše odmaranja i nedruženja sa ljudima i srećna sam što sam počela da radim i što sam ovde – priča Seka, pa otkriva da je u susednu zemlju došla malo ranije.
Jeste, došla sam ranije. Bila sam sa kumom, išli smo na ručak, nakon toga sam se malo odmarala. Brzo to prođe, kad ste u dobrom društvu i kad ste sa ljudima koje volite, vreme zaista leti. Imala sam malo vremena da se spremim i to je to – otkriva pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Seka otkriva i kako provodi letnje dane na primorju.

Ja nisam osoba koja nešto preterano voli more, više volim da se odmaram, posebno kada dođem na jedan dan, tako da ovde sam došla radno, ali preko dana uživam sa prijateljima – priča Aleksićeva, pa dodaje na neće menjati stil pesama koje izbacuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja generalno nisam osoba koja se prilagođava tim novim muzičkim trendovima, iako nemam ništa protiv toga, ali mislim da je dobra stara folk muzika i te kako poštovana i da se ljudi nekako uvek vrate na to, tako da sam ja u nekoj svojoj zlatnoj sredini, ne menjam to – zaključuje Seka u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Autor: P.R.

#Seka Aleksić