AKTUELNO

Otvorila dušu!

Ovog nedeljnog poslepodneva, reporter Nemanja Vujčić u ''Premijera Vikend specijalu'', uključio se uživo na televiziju Pink i tom prilikom uz kolače razgovarao sa čuvenom pevačicom Anom Bekutom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom govorila je na brojne aktuelnosti, a za početak se osvrnula na dijetu koje se godinama pridržava.

Tražila sam nešto bez šećera. Imaju tri vrste kolača bez šećera, ovo je jedan od njih i mnogo je ukusan. Treba ponekad sebi dati oduška i doći na jedan espreso i kolač u ovim popodnevnim satima, tako da što da ne. Mani me više kilograma i dijeta, svega mi je preko glave, hoću da živim normalno - priča Bekuta.

Razgovor sa njom ne može da pšrođe a da se ne pomene njen izabranik Milutin Mrkonjić.

On je po prirodi jedan dobar i duhovit čovek, nije namćor, on je taj koji me bodri, daje vetar u leđa, oraspoloži, duhovit je, tako da sam vrlo zahvalna što je pored mene u svakom segmentu života - kaže pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je i oko čega najčešće imaju nesuglasice.

Retko imamo nesuglasice i vrlo malo! Kako godine prolaze skoro nikakve. U početku je bilo privikavanja, ali ni on nije poremetio moje navike, niti ja njegove. Važna stavka je prilagođavati se jedni drugima, ako se već volimo. Živimo lepo i harmonično - zaključila je Ana.

Ovom prilikom prokomentareisala je koliko je teško biti sa osobom sa javne scene.

Neću da se žalim. Moj put je takav kakav jeste, sama sam ga birala. Bilo je uspona i padova, bilo je trenutaka kada se nismo najbolje snašli u medijskom smislu naše veze. U momentu kada je doneo ostavku na mesto ministra, to je najbolja oidluka, jer smo dobili mir i ostavili su nas mediji na miru. Ja se trudim da svoju intimu sačuvam za sebe - dodala je.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, najgori period od kada je sa Milutinom bio je sam njihov početak, evo i zašto:

Bio mi je krizni period u 2012. dok nije dao ostavku, ali mediji su nas ostavili na miru. Nisam razmišljala da okačim mikrofon o klin, jer to bi bio veliki greh da ne radim ono zbog čega me Bog stvori. Prebrodila sam tu krizu, dočekala se na noge i počela da radim. Koncert u Sava Centru mi je bila dodatna snaga i dodatan motiv - dodaje ona.

Otkrila je i koja pesma joj je najviše donela u karijeri.

Da nije bilo pesme ''Ja nisma rođena da živim sama'', ne bi ničeg ovog bilo. Ona je potpuno neki novi aranžman i pristup muzici, pre 35 godina, koji je dobio zamah tek poslednjih desetak godina. Moj tadašnji kompozitor je komponovao kao što bi to danas neko radio - kaže Bekuta.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula se i na svoje pokojne kolege koje su ovaj svet napustile u periodu za nama.

Svi odlasci su jako tužni nenadoknadivi. Kad mi prolaze kroz misli sve te osobe, svaka od njih je činila nas i prevaspitavala nas. Tek s vremenom ćemo shvatiti ko su bili Šaban i Tozovac i kolika je njihova veličina u muzičkom smislu - zaključila je Ana.

Za kraj je progovorila o svojim unucima, i otkrila kakva je baka.

Ja sam popustljiva, jer sve bake su takve. Uvek treba da postoji ta crta roditeljska ruka, a bake da razmaze decu, to je pravi recept - dodala je za kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Ana Bekuta