AKTUELNO

Dosta mu je svega!

Nakon što je izašao iz ''Zadruge 4'', i posle godinu i po dana ostavio Anju Todorović, Jovan Cvijetić Cvele se oglasio za Pink.rs, o ispričao svoju stranu priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam sve! Ne bih da produbljujem temu i detaljišem, ako ona želi nek priča. Nek misli ona šta god hoće. To što ona priča da sam je ostavio jer sam željan drugih devojka i slobode, to je čista laž. Naravno da se nešto drugo krije iza toga. Neka misli šta hoće! Ona odlično sve zna, ali ne želi da shvati. Ja sam završio tu priču. Ljudi su videli ko se kako ponašao. Kada realno sagledate stvari, shvatićete da sam ja u pravu. Može da priča gluposti, kao da sam ja željan nečega, to su stvarno gluposti - priča Cvele, pa dodaje:
Imamo mi nekih drugih problema otkako smo izašli napolje. Nisu roditelji uticali, jesu rekli svoje mišljenje, ali sve se svelo na nas dvoje. Zadržao bih za sebe te stvari zbog koji smo raskinuli, neće ni ona pričati o tome. Nema šanse da se pomirimo. Ja stavljam tačkui na to, ona nek priča šta god želi - zaključio je Jovan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom osvrnuo se i na zadrugare iz četvrte sezone najgledanijeg rijalitija generalno:

Sve što sam mislio unutra, obistinilo se kada sam izašao. Svaki moj odnos unutra sam ostavio čist, tačno znam na čemu sam sa kim i ko je na čemu sa mnom. Nikome neću da se uvlačim - priča Cvele za naš portal.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele