AKTUELNO

Večita dilema.

Za crnim stolom je trenutno u toku komentarisanje podela budžeta Mišela Gvozdenovića. Milica Kemez je ustala sledeća, pa započela novu temu, koja se odnosila na poniženje koje je doživela od Jelene Pešić na "Karaoke obračunu".

Te večeri je Mića isto to mene pitao, ja sam posle komentarisala i pitala da li sam nešto pogrešno shvatila. Meni je to zvučalo kao provokacija. Ja ne znam kome je ta pesma posvećena, ali jedno znam, da se ova tema potezala nekoliko puta. Ajde da verujem da ima veze sa donjim lagama, ali ima veze sa tim da sam ja doživela nervni slom posle te pesme kad je pustio na riadiju. On je rekao da je to bila pesma za nekog na slovo M, i ona je bila povezivana sa mojom sestrom - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se toliko smorila i osećala se jadno, jer to rade moja bivša prijateljica i moj bivši dečko, osetila sam se kao krpa. Mislila sam da je bila spuštena lopta s njene strane. Oni su se letos krili od mene da su se viđali, a meni je to tako velika glupost. Ako smo nas dve imale svađe, ne razumem potrebu da ona demonstrira silu, da se druži s mojim bivšim a ja nisam s njim. Oni sede zajedno i slave i zezaju se, dok sam ja ovde i nemam pojma. Ja sam se izvinila ako sam nešto pogrešila - nastavila je Milica.
Ja sam se iznervirao kad je bilo komentarisanje žirija. Hteo sam da se obratim kad je Jelena rekla Caru da zna sa kojom je devojkom bio - pričao je Bora.
To nema veze sa mnom. Najlakše je na mene sve - rekla je Milica.
Šta god da je u pitanju, nek kaže ako je provokacija. Mi smo tu pesmu provalili i otad smo je samo slušali. Mislim da je uradila spontano ovo, da nema veze sa provokacijom. Ona je birala reči i rekla da se neće mešati u moj izbor, ali da neće sedeti sa nama da pije - nastavio je Bora.
Sve moje najbolje prijateljice, dok su se družile sa mnom, tad nisam bila prostitutka, a sad odjednom ovako - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi kao spoj ne utičemo dobro jedno na drugo. Ja njoj dosta negativne energije prenosim. Ja sam za psovke te kriv, i za sve što se dešavalo preuzmimam odgovornost. Mi nećemo da budemo neprijatelji, ali možemo da pričamo - rekao je Santana.
Jelena je namerno provocirala, ja odlično znam ko je ona. Dobro zna šta radi, i u stanju je da izmisli priču. Ona to namerno radi, ona Milicu ne može očima da gleda. On ne poštuje ni nju ni njega. Bora je izabrao prijateljstvo pre nego vezu, a ovamo se maze. Nema grljenja! - govorio je Mića.
Meni ovde oči iskopaju kad prošetam s nekim - ubacila se Milica.
Što se tiče tog odnosa, znamo da se ne podnose. Se*e mi se od foliraže! Ja mislim da je Jelena aludirala na Mirelu, ja bih prvi da nekog ne podnosim, razvalio namerno. Jelena nije govorila ružne reči, a li njeno izlaganje nije bilo fino. Ko poznaje Jelenu, ono što je rekla Milici uopšte nije bilo fino. Ona neće nikad reći da li su se ona i Bora je*ali. Bora ju je pothranio dodatno o Milici napolju - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga