AKTUELNO

Haos u Beloj kući!

Mišel Gvozdenović odabrao je potrčke za ovu nedelju, a to su Filip Car i Miljana Kulić. Ovaj izbor izazvao je burne reakcije zadrugara, jedva su čekali da komentarišu.

Još kad bi Mišel izabravio jednu osobu za omiljeno, to bi bilo super - rekla je Nadica.
Ne bih se složio sa Nadicom, ovo je direktna provokacija Caru, trebao je da ga stavi sa nekim da mu bude lepo, on mu još veću muku napravio. Nećemo da se zezamo druži se sa njom da bi spustio loptu - prokomentarisao je Fran.
Za mene je neki gospodin - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je linija manjeg otpora, vidim po budžetu. Ovo je igra koja je za mene smešna. Nema potrebe da ga vređaš, dobio je šta je hteo. Spustio je loptu na podeli da bi pripremio za ovo što je napravio sada. Nekima je eksta, bili su bolji izbori. Kad sam opet prisnija sa Filipom on to radi - dodala je Mina.
Ne verujem da je išao linijom manjeg otpora. Mislim da su Filip i Miljana super tandem, biće zanimljivo. Može da se tumači kao inat, ali ima pravo - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je pokazao veći kompleks? Car što je izabaran ili on što je birao? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Ne mogu da kažem kompleks, ali zabiberio je malo. Ja bih isto tako uradila - odgovorila je Rialda.
Htela sam da stavim njega i Minu, ali to ništa ne menja, ona može tamo da spava - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije pogrešio, u konfliktu je i sa mnom i sa njim, ali to mu ne da za pravo da ga vređa. Ponižava Mišela, a on je za sve muškarce ovde institucija - branila je Miljana Mišela.
Ja sam oduševljena! Ovo je top i fenomenalno, oni su zanimljivi, ovo je pun pogodak! Što vas boli Mišel? - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga