AKTUELNO

Opšti haos!

Počeo je "Pretres nedelje", a prva tema bilo je ponovno zbližavanje Mine Vrbaški i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su oni odvratni. Pre tri nedelje je rekla da je ostala još jedna igrica otvorena i da će svima biti jasno. To je ovo igrica. Bićeš izigram kao i zadnji put, samo tako nastavite - rekla je Ermina.
Mislim da koliko god bili bolesni i odvratni mislim da je ovo sad iskreno. Oni se takmiče, kompleksaši su oboje. Oni će lagati i opravdavati, da prikriju emocije. Imaju potrebu da se takmiče ko će ispasti pametniji, ali da ima nešto što ih vuče ima. Mina funkcioniše kao muško, a Car ima emociju - prokomentarisao je Đedović.
Ja bih u ovih 9 meseci voleo da te Đedoviću mogu sterati u 100 pi*ki materini, ali kad ti kažeš uvek si u pravu. Ja bih se svađao sa tobom, ali svaki put kažeš u srž. Bežim od odnosa, prvi put sam iskren sa njom, prvi put kad sam ulazio u odnos nisam bio iskren. Nek ona napravi šta hoće - nadovezao se Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je klasično kupovanje mira. Stanje pre 4 dana, Mina poziva mamu da ne zaboravi pretenje. Mama tuži dečka za najteže uvrede i laži. Filip Car govori kako je Bora je*o njenu mamu. Mina ne može da podnese uvrede, ovo je jedini izlaz. Ona njega očima ne može da gleda, klela mi se. Mina, kad si mene lagala pre 7 dana ili sad? Šta se desilo, koji je to čarobni štapić Filipa Cara? On je inteligentan jako - žestoko je komentarisao Mića.
Pre nego šta je bilo šta uradila on je meni sve najgore pričao o njoj! - dobacila je Sanja.
Sram te bilo krpo ljudska, ti si gnjida! Sram da te bude - urlao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga