AKTUELNO

Karambol!

Emisija "Pretres nedelje" je u toku, a zadrugari i dalje najstrašnije osuđuju Minu Vrbaški i Filipa Cara zbog ponovog zbližavanja, nakon svih uvreda koji su izrekli jedno drugom.

Što Vladimira nisi pljunuo pita te Rialda? - rekao je voditelj Milan Milošević.
Ovo sa Mišelom nije bilo radi Mine, jer on ide mene je*ati u mozak - rekao je Car.
Džukački se ponašaš jer ti nije dao adekvantno opravdanje. Pljunuo si ga zbog izolacije - dobacila je Rialda.
Sve ovo radi jer zna da mu Mišel neće vratiti, znamo Cara, on se povlačio ili tražio opravdanje. Zna da je Mišel kulturan, zato ga je pljunuo - započela je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir se sve vreme igrao sa tobom - dobacila je Rialda
Ti si baš valida da pričaš o igri sa Vladimirom. Mina i ja prekinuli, ona ušla kod Vladimira u krevet - odbrusio je Filip.
On nije svestan da je Mina verovantno imala maketu, komplet plan zalepnjen iznad kreveta pre nego što je ušla, nije ušla sigurno sa rukama u džepovima, znala je svaki svoj korak i to zbog Vladimira, kad je on gurne ona se pozabavi sa Carem - dodala je Rialda.
Jedva čekam da Mina ustane i kaže da je ovo igra. Znamo da si pocrveneo kao bulka kad je rekla da si igra - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Čula je šta su rekle Pešićka, Ivana i Ana, pa je htela da pokaže da može da ga ima kad hoće. Pričao da je najveća ku*va na svetu, slažem se sa svima. Nema dostajnanstvo, svi je smatraju pačavrom - pričala je Kulićeva.
Što nisi rekla mami da povuče tužbe? - pitao je Mića.
Zato što nema potrebe - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina nije volela ni Filip, ni Mišela, niti Frana. Ona kada oseti da njen muškarac ulazi u vezu, da se zagrejao, ima potrebu da dokaže da može da ga ima. Ima potrebu da poseduje muškarce, da je ona ta i da nema ni jedne druge. Rećiće na kraju da je ovo igra, razvlačiće se do kraja, ali će se posvađati već sutra. Filip se uvek divio Mini i Mensuru, bio je fanatik te veze. Kad je ušla on je edva čekao da stupi u neki odnos sa njom. Ovo kao da mu puni ego da on može da bude sa njom. Njih radi bolestan odnos. Ja sam digla ruke, rekla sam šta sam imala - komentarisala je Aleks.
Koliko su komentari žirija uticali na Minu? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Da, on je juče išao po kući i raspitivao se za Jelenu. Mina kad je videla da će on da se druži sa njima, ona je rekla neće, ja ću - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović je rekao da te je Car j i šutnuo, a Car je rekao da je sve u pravu - pitao je Milan Milošević Sanju Stanković.
Nije tako. On je meni takve priče pričao. Molio Erminu da priča sa mnom, da ne raskinem sa njim. Pričao mi je takve bljuvotine o Mone, kako će raditi sve spletke da nas rastavi i da skupimo 2000 da bi nas ona ostavila na miru. Juče sam se na Mićinoj igri istine zaklela u ono što je mama rekla. Samo da ga moje oči više ne vide, zaslužuje da mu se vređa porodica, da se pljuje i tuče, da ga strpaju u zatvor - oštro je rekla Sanja.
Care, ako je budeš je*o plati dva soma, to si ti rekao, tvoje reči - dobacio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam za Marka da je bio u pravu. Ovo je bolestan odnos gde je sam sebe zapitam da li je volim ili ne. Krenulo je lepo. Nikad ovde nisam rekao da sam zaljubljen u Sanju - započeo je Filip.
Rekao je da je to jedini odnos koji bi gradio - ubacila se Miljana,
Nisam bio zaljubljen, nije to bilo nešto specijalno. Ovo je neka patologija. U momentima sam se borio, možda da sam ranije ustao i rekao da je voli, možda bi to promenilo neke stvari. Samo prema njoj imam grižu savest, zbog reči koje sam rekao njoj i njenoj porodici - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga