AKTUELNO

Glumac Dragan Gagi Jovanović primljen je u petak oko dva sata iza ponoći u Klinički centar u Beogradu.

Gagi je, naime, došao u Klinički centar s nesnosnim bolovima u stomaku zbog čega je smešten na odeljenje gastroenterologije i podvrgnut je ispitivanjima kako bi se utvrdio tačan razlog bolova. On se i dalje, kako piše Kurir, nalazi u bolnici.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Inače, ovo nije prvi put da glumac ima ozbiljnih zdravstvenih problema, pa je tako pre tri godine odlučio da napusti scenu. Lekari su ga zbog diskus hernije slali na operaciju, ali se on ipak odlučio za alternativne metode lečenja. Na svoju ruku je otišao u Banju Koviljaču i tamo se mazao blatom, za koje tvrdi da mu je spaslo kičmu.

Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine - rekao je tada za Gloriju naš poznati glumac, dok sada, povodom aktuelnog slučaja, se nije oglašavao, niti odgovarao na pozive novinara.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.

#Dragan Gagi Jovanović