AKTUELNO

Kume trenutno zajedno uživaju u luksiznom domu na Kipru!

Pevačica Viki Miljković je nedavno počela da se bavi prodajom i uređivanjem luksuznih nekretnina, a jedna od prvih klijentkinja joj je upravo njena kuma Ceca Ražnatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki je, naime, pre nekoliko dana otputovala kod Svetlane na Kipar kako bi dogovorile sve detalje.

- Ceca godinama nije ulagala novac u vilu, pa je sada odlučila da je potpuno sredi. Kada joj je Viki rekla da je otvorila firmu koja se time bavi, odmah je odlučila da je angažuje. Miljkovićeva je bila presrećna što joj je upravo Ceca jedan od prvih klijenata. To joj je sjajna reklama - kaže izvor blizak pevačicama.

On objašnjava da je Ražnatovićeva odlučila da renovira kuću od poda do plafona, ali i da uredi celo dvorište.

Foto: Informer.rs/Andrej Nihil

- Srediće ogradu, koja je u lošem stanju, fasadu, bazen, celu unutrašnjost kuće, a Viki će sa svojim arhitektama i dizajnerima enterijera uraditi projekat. Ona je i došla u Aja Napu kako bi sa Cecom dogovorila sve detalje. Bitno joj je da vidi šta to njena kuma želi, koji stil i boje će dominirati kućom. Viki joj je dala neke predloge, ali Cecina će biti poslednja.

Kako kaže naš sagovornik, Ražnatovićeva nije tražila popust od svoje kume.

- Nije želela da joj Viki spušta cenu zato što su drugarice. Srećna je što je njena kuma pokrenula novi biznis i želi da je podrži u tome, a ne da joj izbija pare iz džepa. Zbog toga će sve usluge Miljkovićkine firme platiti po punoj ceni. Violeta je htela da joj da popust, ali Svetlana nije htela ni da čuje za to.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Bez obzira na to što je pevačica odlučila da renovira kuću, Viki će uglavnom sarađivati sa Cecinom sestrom Lidijom Ocokoljić.

- Cecu opterećuju takve stvari, uskoro počinje da nastupa, pa nema vremena da se bavi renoviranjem kuće. Zato su se dogovorili da ubuduće Viki o svemu obaveštava Lidiju, koja uvek drži sve konce u rukama. Ona će biti tu ukoliko dizajnerima i arhitektama bude nešto trebalo, isplatiće akontaciju i dogovarati se sa Viki o svim detaljima.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.

#CECA RAŽNATOVIĆ

#Violeta Viki Miljković