AKTUELNO

Žestoko!

Sanja Stanković naredna je imala priiliku da odgleda svoje uspomene, a Jovana Tomić Matora sve vreme je dobacivala:

Bože, šta sam doživela u ovoj Zadruzi. Ne, Kristijan joj nije masirao du*e u tangama - komentarisala je Matora.
Baš lepo, imali ste priliku da vidite Sanju Stanković pre i posle Matore, uspela sam da je podignem na tron, sebi je sve uradila, što dalje od mene - rekla je Matora.
Videli smo da fejkira sve, jedino je sa Matorom bila ispunjena, imala je i lep život, zanimljiva Zadruga 4 sa Sanjine strane - složio se Čorba.
Lepe su joj uspomene, lepo detinjstvo i bila je lepa dok je bila klinka. Matora i Sanja su mi uvek bile simpatične, ja sam mišljenje promenila posle Zadruge 2, ali sa tim nemam problem. Bila sam na Matorinoj strani, mislim da je Sanja dosta ličnosti ovde promenila. Cela ova situacija sa Carem je isto bila nepotrebna, sa Anđelom je bar izgledala lepo i zdravo - komentarisala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda me je dobro opisala, jesam bila devojka sa stavom i karakterom, nisam davala na sebe, tukla sam se i zbog Matore i sebe, ja sam sebe razočarala, potpuno sam druga osoba, emotivno sam nestabilna, ulazila sam u te neke odnose, nisam imala prave ljude oko sebe. I dalje stojim iza svega onoga što se tiče Frana, stvarno mi se svideo, sa Anđelom mi je isto bilo prelepo - objasnila je Sanja.
Slažem se da je naša priča bila nepotrebna, naročito oko one hipotetičke trudnoće, inače su joj dobre uspomene - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga