AKTUELNO

Prešli smo na stepenik iznad, ali nikad nećemo biti u odnosu kao Gagi i ja – kaže Marko.

U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je Lunu Đogani i Marka Miljkovića, a ovo je njihovo prvo televizijsko pojavljivanje otkako su se venčali i postali roditelji ćerke kojoj su dali ime Mia.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je upitao svoje goste u kakvim odnosima su sa Luninom majkom, Anabelom Atijas.

Odakle da krenem... Ovako, rešili smo da napravimo neku... Nismo se mi pomirili, ali zbog čitave situacije, tu je naravno Luna, dobila je unuku, ja sigurno neću da pokušavam na neki način da ona ne viđa nju, da se tu nešto sklanjam... Videli smo se, nismo se pozdravili, postoje neke teme koje bi trebalo da razrešimo, ali nije pravi trenutak za to. Nismo u dobrim odnosima, ali smo prećutno prešli preko nekih stvari, smatram da bi bio greh da ja radim neke stvari da ona ne vidi svoju unuku. Dakle, Anabela je dobrodošla uvek da vidi svoju unuku, što se mene tiče, ali da ćemo potezati neke teme iz prošlosti, nećemo. Ravna linija. Prešli smo na stepenik iznad. Nikad nećemo biti u odnosu kao Gagi i ja – kaže Marko, pa nastavlja:
U nekoj budućnosti, možemo da gradimo neko poštovanje između nas zbog Lune, zbog Mie... I tu nema priče, ja sam za to da se držimo nekog poštovanja, razumevanja – rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna se zatim ubacila i otkrila kako se ona oseća.

Ja jedina znam kakav sam teret imala dok oni nisu razgovarali. Ja sam u najtežoj situaciji, jer ona će uvek biti moja majka, i to najbolja majka, i on će biti moj muž. Teško je biti između njih dvoje, taj pritisak kako će da se oseća on, kako ona, mnogo mi je bilo teško. I kroz trudnoću sam pazila da se njih dvoje ne vide, i to me je tištilo i gušilo, samo mi je falilo da odahnem i mislim da je bilo vreme, Mia je došla sa razlogom, slažem se sa Markom i znam da se moja mama takođe slaže. Svi smo ljudi od krvi i mesa i svako zaslužuje drugu šansu, i meni treba to da se njih dvoje poštuju. Napokon spavam mirno i da su sve kockice sklopile – otkriva Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković