AKTUELNO

Evo šta je par ispričao!

U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je Lunu Đogani i Marka Miljkovića, a ovo je njihovo prvo televizijsko pojavljivanje otkako su se venčali i postali roditelji ćerke kojoj su dali ime Mia.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju emisije, usledila su pitanja sa društvene mreže Instagram, a Luna je otkrila i šta joj se promenilo u životu nakon što je postala majka.

Promenilo se spavanje, hrana, znaš kako, sve. Ceo život, gledanje na život, moja neka razmišljanja, prioriteti, reagovanje na neke gluposti. Trenutni fokus mi je samo moja porodica, moja beba. Njena faca mi je stalno u glavi – otkriva Đoganijeva.

Ona je otkrila i koja joj je najleša uspomena tokom trudnoće.

Cela trudnoća mi je bila nekako laka, zdrava i lepa, ušuškana, spokojnaa... Hajde da kažem putovanja. Stvarno je sve bilo jako lepo, obožavamo da putujemo – kaže Luna.

Par je izabrao koje osobine bi voleli da njihova mezimica nasledi od njih.

Volela bi da nasledi od Marka tu mudrost, a od mene emociju – rekla je Luna, a Marko se složio.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su i otkrili kada će pokazati kako Mia izgleda.

Za par meseci, za sad je još uvek mala. Nećemo da žurimo. Nema potrebe da bilo šta krijemo – rekao je par.

Ognjen je postavio sledeće pitanje sa društvene mreže Instagram, koje je glasilo zašto njihovom venčanju nisu prisustvovale porodice.

Zbog korone. Zbog vremena koje smo imali, bila sam pred porađaj, 39. nedelja. Trebalo je mnogo ranije da se venčamo, čekali smo kuma da stigne iz Nemačke, sve je bilo zbrzano i odlučili smo sve u jednom danu, ali biće velikog slavlja i za krštenje gde će biti svi naši tu – priča Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je sve ovo ono što si maštala u "Zadruzi", glasilo je sledeće pitanje za Lunu.

Da. Ne samo u "Zadruzi", generalno sam maštala da imam svoju porodicu, da budem srećna i da svi budemo živi i zdravi i, hvala Bogu, imam to – otkriva ona.

Đoganijeva je otkrila i kako su se Anabela i Gagi snašli u ulozi bake i deke.

Ma, nema šta. To sve ide prirodno, oni su presrećni, uživaju, kad se vide raspilave se, što je normalno. Svaka ta životna uloga ima drugačiju vrstu ljubavi ljubavi, naravno neopisive, drago mi je da sam im podarila tako nešto u životu i da su to doživeli – zaključuje Luna u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković