AKTUELNO

Težak period za repera.

Reper i bivši zadrugar Vuk Mob i njegova, sada već bivša verenica Olivera Konatar, raskinuli su veridbu početkom juna. O ovome se mnogo spekulisalo u javnosti, sve dok oboje nisu potvrdili informaciju.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram.com/oliverakonatar

Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku na čemu sam veoma zahvalan - napisao je Vuk Mob na svom Instagram profilu nekoliko dana pre nego što mu je otac preminuo.

Pre nego što su raskinuli svoju dvogodišnju vezu, Olivera i Vuk su dobili divnu ćerkicu, kojoj su dali ime Teona.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Izgleda da Vuk ne viđa svoju ćerku Teonu onoliko koliko bi želeo. Sinoć je emotivnom objavom raznežio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Vuk je objavio video sa ćerkicom, koja mu spava u zagrljaju, a uz koji je napisao i sledeći tekst:

Mnogo mi nedostaješ - napisao je Vuk na engleskom.

Foto: Instagram.com/imvukmob

Autor: M. P.

#Vuk Mob