AKTUELNO

Razvezala jezik!

Drvo mudrosti pozvala je Sanju Stanković u Rajski vrt, kako bi sa njom obavilo razgovor o aktuelnim dešavanjima.

Posle sinoćne žurke sam top. Prvo sam bila smorena, stigle su mi stvari 10 dana pred kraj, stigla mi je majica koja me je smorila. Posle je bilo fino, naročito kada ste nam pustili muziku kraj bazena. Na kraju je bilo jako malo ljudi, ja sam išla od Sandre, Ermina, Mišela, Milice, zvala ih da đuskamo. Bilo je nas osam, došao je i Ša, pa smo se malo šalili. Milica i ja đuskale u zimskim jaknama. Bila je tu i Matora, pravila nam sendviče, bilo je jako zanimljivo. Na kraju me ipak voli. Toliko o tome da me ne voli. Rekla sam sinoć Ermini, sad mi kaže da me voli, a sutra ću opet da budem dr*lja kad se otrezni. Mišela sam pozvala, odmah je pristao, baš sam se prijatno iznenadila. Otišao je ranije u hotel, ja sam došla oko 7, čula sam da je Miljana jutros dolazila... Malopre sam ga pitala da dođe na bazen, on kaže da ne voli toplotu - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je žao što ga nisi nešto drugo pitala, kada je odmah pristao? - pitalo je Drvo.
Ne znam šta bih mogla drugo da ga pitam. Ja sam htela da se opustimo sinoć malo, zezamo... Za koji dan ćemo svako na svoju stranu, pa bar malo da se družimo, a ne samo da kukamo, da se gađamo flašamo itd... - dodala je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Može pred kraj i da se rodi ljubav - dodalo je Drvo.
Ne, on je jako dobar dečko, ali sa moje strane je samo prijateljski. Žao mi je što se ranije nismo družili, on je jako kvalitetna osoba. Baš volim sa njim da pričam, ima dobre poglede na svetu, porodicu... Bolje da sam se češće družila sa njim, nego što sam se vucarala ovde sa budalama raznim... Ja još kad sam sedela kod njega tamo dole pre par meseci, pričali smo, šalili se, čak se dogovorili da idemo u bioskop. To stoji i dalje, samo prijateljski. Ali, više nikad ne reci nikad. Ali sa moje strane ne postoji hemija, uzajamna privlačnost, samo poštovanje i prijatejstvo. Svaki put mi izmami osmeh kad mi priđe, voli da se šali sa mnom, pokušava da me animira, nasmeje. Ali vidim da nema nekih skrivenih namera prema meni. Ja kažem, šteta što se rijaliti završava. Toliko se stvari izdešavalo ovde, ja da sam gledalac, bilo bi mi žao da se završi. Rijaliti se još nije završio, niti će se završiti kada izađu ljudi - istakla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.