AKTUELNO

Hit!

Popularni pevač Mitar Mirić več 40 godina traje na našoj estradnoj sceni. Iako su ga pratile razne priče, on je uvek ostajao svoj, dosledan sebi i nije dozvoljavao da niko ukalja njegovo ime i čast. Za portal Pink.rs on otkriva kakva je prethodna godina bila za njega, da li je u svađi sa nekim kolegama, a onda je specijalno za naše čitaoce otpevao svoj najveći hit.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ponovila se. Kao i kod svih. Nadam se da je prošlo, tek kreću nastupi, ima ih. Ja nisam imao koronu, vakcinisan sam, pazio sam se. Nisam se plašio, pridržavao sam se svih mera. Više mi je bilo i dosadno, šetnja, trčanje, kafići, sad kažem, više sam obio knez Mihailovu, jer živim tu blizu, za godinu ovu, nego za 40 godina. Sad znam svaki ćošak, ljudi mi se javljaju, kao "Zdravo komšija" - kaže Mitar.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Svađe na estradi nisu nepoznanica, a pevač nam otkriva da li je on nekada imao problema sa kolegama. Kako ističe, on se nije svađao ni sa kim, a za njim su neki i znali da pričaju loše.

Nemam ja te probleme, verujte mi. Neki drugi se možda zakače, ali to je njihova stvar. Loših komentara ima, za dobrim se konjem prašina diže, mene to prati 40 godina, a ni ne treba da prestane - istakao je pevač.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Za kraj nismo mogli a da se ne osvrnemo na njegov najveći hit "Ne može nam niko ništa". Pevač ističe da je ponosan na to što je ta pesma možda jedan od najvećih domaćih hitova, a mi smo ga zamolili da za naše čitaoce i otpeva refren.

Mislim da je ta pesma najveći hit otkako postoji narodna muzika, ta pesma će trajati još 100 godina, za sva vremena - poručio je Mitar, a u nastavku poslušajte i pogledajte ceo intervju.

Autor: N.V.