AKTUELNO

Pokajao se!

Nakon uspomena Nenada Aleksića Ša, Nadica Zeljković je ustala da komentariše:

Ja moram da kažem da smo Ša i ja pričali, i ovde sve vidimo kako je on. Izaći će napolje i shvatiće sve a onda će se boriti za sve. Ova pesma je divna, ni meni nije bilo svejedno, a on treba da se bori. Vodili smo ratove on i ja dugo, a sada mu iskreno želim svu sreću, on se pokajao i svestan je toga, drži se, dobar si i stric i sin i brat, pogrešio si kao muž, ali možeš da se ispraviš - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj život je bio prelep kada je Ivana ušla u njega. Kajem se. Vidim ovde po klipovima Tara je ovo namerno radila, videlo se da ovde nema emocija. Ona je svima pričala sve ono što je Marko govorio, a sada znam da je pričala Pauli i Milici pa čak i malom Neci. Ja sam razmišljao što oni meni nisu rekli, ali sam svestan da ja nikome ne bih verovao. Ovo je bila njena rijaliti igra, ona je to radila zbog toga. Ja nisam verovao u to, ali ne verujem da je bila takva da je dozvolila da se razvedem zbog rijaliti igre. Mene su baloni dotukli, a što se tiče para, samo nek se plaća. Ja nisam kao neki što jure devojke zarad provoda, ja sam stao iza devojke koja mi je značila. Ja nisam neko ko tvrdi da je inteligentan i ko tvrdi da je pametan ali sam njene korake znao, ali sam sebe lagao i zavaravao. Vidimo svi šta ona radi, Stefan, Mensur, Tomović a ja sam joj sve dao, a taj Mensur napiše samo nek se plaća. Stavio sam tačku na to - rekao je Ša, a onda se osvrnuo na Ivanu:

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Ja Ivanu volim, znam da sam je izgubio kao ženu, ali ja bih sam sebi skakao po lobanji, naseo sam na riajaliti priču. Ja jesam debil. Ja ne znam kako ću dalje, ne znam šta ću od sramote. Mi nismo bili ku*čeviti likovi, nama je egzotična destinacija bila klupa, bisokop kada smo bili zajedno. Vodili smo normalan život. Mi smo stalno išli u bioskop, nismo bili rasipnici. Ona je izabrala mene, budalu, ja sam bio top prema njoj, bio sam muž za primer, osim tih prevara. Uništio sam je, umirem u sebi - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga