AKTUELNO

Niko nije očekivao da će baš nju angažovati!

Na večerašnjem slavlju povodom rođenja ćerke fudbalera Luke Adžića, unuka pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, zapevače, ni manje, ni više, nego bivša devojka Mihajla Šaulića - Aleksandra Mladenović.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Aleksandra se, ako smo saznali, dobro pripremila da napravi feštu za familiju bivšeg dečka, a u kakvim su sada oni odnosima nije poznato, te je mnoge začudilo da je baš ona angažovana da zabavlja goste na večerašnjoj proslavi Šabanovog unuka.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Inače, pored Aleksandre, na proslavi Luke Adžića zapevaće i njen kolega - Ljuba Perućica.

Podsetimo, Aleksandra Mladenović raskinula je šestomesečnu vezu sa sinom Šabana Šaulića Mihajlom prošle godine, jer navodno nije želela da se uda za njega. Izvor blizak bivšem paru tada je otkrio da pevačica nema nameru još uvek da stupa u brak, jer smatra da je sa 26 godina mlada za taj korak, a ima u planu da uradi još mnoge stvari u karijeri pre nego što zasnuje porodicu.

Foto: Pink.rs

- Šalu na stranu, rastali smo se kao civilizovani ljudi. Ostali smo u korektnom odnosu. Svako vodi svoj život, evo ja sam u svom selu, spremamo slavu. Znate da o toj temi nisam pričala u javnosti, a i moj stav je da o svom ljubavnom životu ne govorim - otkrila je tada pevačica.

Autor: P. R. ; M.K.