AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca", a naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Nenada Aleksića Ša.

Sećamo se dobro Vladimirove podele budžeta i reči: "Ša doići će dan kad ćeš se kajati i moliti Ivanu za oprost" gledao si ga sa suzama u očima i govorio da nikad neće biti tako. Da li je on ipak bio u pravu za sve? - glasilo je pitanje.
Došao je trenutak da se izvinim. Nikad mi nije želeo loše, govorio mi je stvari u koje nisam želeo da verujem. Mogu da mu se izvinim ovim putem, za stvari koje sam izgovorio, to od srca kažem. Bez obzira kakav je i kakav rijaliti igra, mislim da su mu namere bile iskrene - rekao je Ša.
Je l' si znao da je on u pravu? - pitao je voidtelj Milan Milošević.
Da. Ali tad sam napravio šta sam napravio, i nisam hteo da izgubim Taru - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi priznao da se kaješ što si povredio Ivanu, da Tara svojim postupcima nije povredila tebe? - glasilo je sledeće pitanje za Ša.
Verovatno ne bih. Da se držala dogovora, da je prava ljubav sa njene strane i da sje to jako, da je bila puna podrška verovatno ne bi - odgovorio je Ša.
Posle 10 dana je ovde bila rasprava ja i Ša kad sam pred svima rekao da znam nešto što mi je rekao, da neću reći ali da prestane da laže - rekao je Janjuš.
Ša mi je drug, nisam hteo da se mešam. Ša je hteo da bude lojalan Tari i ako je znao, nije hteo da bude izdajica i da prizna da mu je žao Ivane, dok nije shvatio ovo što se desilo. Ona je njemu utuvila u glavu da ide zbog i da je on uticao da napravi dug, a ona je htela da pobegne iz veze - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga