AKTUELNO

Sinoć je voditelj Milan Milošević zadrugarima ponovo prenosio pitanja gledalaca na koja su odgovarali, čini se, nikada iskrenije.

Nenad Aleksić Ša ponovo je rešio da bude iskren do srži, te je priznao da je, zapravo, oduvek verovao u hipotetička pitanja, ali da je to potiskivao, a sada, kada su se potvrdile određene hipoteze, postupio bi drugačije nego ranije.

Da mogu vreme da vratim, stavio bih tačku na priču sa Tarom, ne bih platio kaznu. To je karma, s te strane sam sve zaslužio, stigla me je karma - ispričao je Nenad, i dodao da Taru očima ne želi da vidi.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram

Ono što sam Ivani uradio je sramno. Ja jesam Taru zavoleo, ali ne može niko da se voli kao Ivana. Ja mora da nađem način da se izvinim. Taru ne želim više očima da vidim, imam osećanja prema njoj, a ne želim da je vidim. Ona se meni smejala. Mene Tara više ne zanima, Nadam se da ću moći da se izvini Ivani za sve što sam radio i što se desilo, ali neću da dozvolim da mi se Tara smeje sa nekim kvazi rijaliti likovima.

Takođe, Ša je istakao da mu je neizmerno drago jer je na uspomenama video ponovo ženu Ivanu, čijeg se podsetio lika, a najviše ga je pogodila slika Mensura i Tare i poruka "Samo nek se plaća".

Danas sam se podsetio, podsetio sam se toga šta sam izgubio, a nisam dobio ništa. Hvala ljudima koji su sklapali klip, hvala što su mi izlazili u susret i otvorili mi oči, ubacili su i Jelenu, bez obzira što mi njeno prisustvo nije prijalo. Je*e mi se za 50.000 evra, ne kajem se što sam dao te pare, nego što sam dobio "Samo nek' se plaća", to me je slomilo. Hajde, Mensura boli uvo, ali od nje to nisam zaslužio. Stvarno nisam neko kome se treba smejati. Ovako me niko nije us*ao, odlučio sam da se ne vidim sa Tarom, sad znam da sam nečija sprdnja

Takođe, ono što je tokom večeri sve iznenadilo jeste i Nenadovo izvinjenje upućeno Vladimiru Tomoviću.

Došao je trenutak da se izvinim. Nikad mi nije želeo loše, govorio mi je stvari u koje nisam želeo da verujem. Mogu da mu se izvinim ovim putem, za stvari koje sam izgovorio, to od srca kažem. Bez obzira kakav je i kakav rijaliti igra, mislim da su mu namere bile iskrene.

Takođe, bilo je reči i o zavrzlami između Milice Kemez, Bore Santane i njegove drugarice Jelene Pešić, sa kojom ona nije dobra, a koja ju je provocirala tokom "Karaoke obračuna". Tada se Bora osvrnuo na pesmu koju je Jelena pevala, a koja je bila aluzija na čitavu aferu u koju su umešani Bora, Milica i njena sestra Mirela.

Ja sam rekao da nemam opravdanje. Ne znam zbog čega je uradila, mislim da nije htela nju da isprovocira. Ne bih se lepo osećao. Kad je rekla Neci posle zagrli mi Boru, to je isto katastrofa. Koliko znam nikad me nije provocirala, da nikad nije razmišljala o takvim stvarima. Rekao sam da kaže istinu za tu pesmu, da sam čuo pesmu na radiju kad sam išao za Smederevo - rekao je Bora, koji se potom detaljnije osvrnuo na priču da je bio sa Miličinom sestrom Mirelom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dokazaću sve, dok ne isteram svoje, prvo će Ermina reći od kojih troje ljudi je to čula i šta sam rekao. Ako je htela da provocira nije u redu. Prvo me je oduševila, videla sam da ima poštovanje prerma meni. Ne znam je onakvu, ona me nikad nije podbola, ali izgleda da ona nju ozbiljno mrzi. Milica nju nikad nije tako vređala.

Takođe, Fran Pujas po prvi put je otvorio dušu o zamršenim porodičnim odnosima, a tokom priče o odnosu sa bratom i majkom čak je i zaplakao.

Ja nisam bio u lošim odnosima sa majkom i bratom, ali ja nisam želeo da se često viđam sa njima. Ja sam krenuo krivim putem i nisam želeo da uplićem porodicu u to. Ja sa ocem i nemam neku komunikaciju, moji su razvedeni, tako je bilo od malih nogu, mogu da kažem i da nikakvu komunikaciju nismo imali. Nikad nisam osećao da sam deo te porodice.

Maja Marinković je tokom večeri govorila u više navrata o svojim greškama u odnosu prema Marku Janjuševiću Janjušu, dok su gledaoci poručili Mini Vrbaški da bolju priliku od Mišela Gvozdenovića nikada neće imati, a sve je šokirala informacija da su im fanovi čak i stan iznajmili, gde bi svili zajedničko gnezdo po izlasku iz rijalitija.

Car i dalje nije želeo da prizna koja je to devojka iz kuće sa kojom je napolju spavao, a priča o aferi između Bore i Miličine sestre Mirele ponovo je podgrejana. Takođe, zadrugari su i dalje bili šokirani uspomenama Kristine Spalević, tačnije odnosom sa Kristijanom Golubovićem, a došlo je i do svađa Miljane Kulić sa Kenanom i Rialdom, ali i Čorbom. Sanja Stanković se ponovo našla nastubu srama, a Matorine reči su je rasplakale.

Autor: D.T.