AKTUELNO

Součile se posle uspomena!

Voditelj Darko Tanasijević zatražio je komentar od Jovane Tomić Matore na snimak njenih uspomena koji su zadrugari imali priliku da pogledaju.

Najteže mi je bilo kad je Sanja ušla, nisam znala ko sam i gde sam. To mi je najteži period. Hvala svima koji su bili uz mene. Rialda je neko ko je stvarno bio tu, našla se i ona i Sandra, Ermina, Marko - pričala je Matora.
Ako te Sandra nije izvukla ne znam ko će - našalio se Đedović.
Kada vidiš vaš zajednički život u 2-3 minuta kakav ti je osećaj? - pitao je Darko.
Ja sam najviše volela te njene šale. Sa mnom je druga osoba bila, totalno se promenila. Ne bih da kvarim uspomene, ne mogu da kažem, krivo mi je, žao mi je i sramota me je. Nekad doživim transfer blama. To je njen život, ja više nisam deo toga. Neka radi šta želi. Dok je bila sa mnom gledala sam da je motivišem. Sve bih isto uradila, samo se kajem što sam iz želje da me zavoli izgubila sebe. Želim i njoj da kažem da mi je krivo što je došlo do onih svađa. Skakala sam jer sam imala emociju prema tebi. Ušla sam u vezu sa Monikom, htela sam sebi da olakšam. Da sam ja radila stvari kao ona, ona ne bi podnela kao ja - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li to što ti je prebacivala Moniku, narukvicu, da li je to bilo čisto da bi ti nešto prebacila? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Ne mogu da verujem da neko ostavi zbog narukvice. Prešla sam preko mnogih stvari. Drago mi je što se ovako izdešavalo. Živela sam u iluziji - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče klipa naše slike nisam komentarisala namerno ni na mojim uspomenama. Volela sam je i bilo mi je lepo. Napolju sam joj prelazila preko uvreda, niko pre tebe me nije nazvao ku*vetinom. Prijatelje nije izgubila zbog mene, samo je videla svojim očima da je iskorišćavaju. Bila je moj oslonac i podrška. Nije želela da radi na sebi, posvetila se samo meni - pričala je Sanja.
Je l' ti stvarno misliš da bih se blamirala, snimala pesmu? - prekinula je Matora.
Ja mislim da je Matora bila top u spotu. Nemoj da prebacuješ da nisi zbog mene napredovala - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se u tebi promenilo? Ona je i sama rekla koliko se trudila da ti ugodi. Šta je njoj falilo ili nedostajalo pa si odlučila da potražiš nešto drugo? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Narukvica je kap koja je prelila čašu. Kad vratim film možda sam želela nešto drugo za sebe. Jesam je volela, ona je prva devojka sa kojom sam bila i jedina. Možda sam želela nešto više i drugačije. Nije bio izgovor, ja sam poludela zbog te narukvice, mi smo se toliko svađale zbog te devojke - objašnjavala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l postoje neke emocije prema Žani? - pitao je Darko.
Da, jedva čekam da izađem. Prijateljske - odgovorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Uspomene su mi super. Msilim da sam se nakomentarisala Sanje i Matore za ovih 10 meseci. Ovaj poljubac je najbolji na celim uspomenama - prokomentarisala je Sandra Rešić.
Jako simpatična devojčica. Što se tiče njihove veze, vidi se koliko su to jake emocije - dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga