AKTUELNO

Ovo su svi čekali da čuju.

Izlazak Dragane Mitrović obeležio je njen neočekivani susret sa bivšim zadrugarom i dečkom, Stefanom Šebezom, koji je odlučio da je iznenadi, sačeka i dokaže joj da je on i dalje njena podrška. Njihov odnos trenutno svima je misterija, a ekskluzivno za portal Pink.rs progovorio je Stefan, pa otkrio šta se sada dešava među njima i da li je pomirenje na pomolu:

Foto: TV Pink Printscreen

Čujemo se, u kontaktu smo, ja sam bio u Novom Sadu, a bila je i ona u Beogradu. Trenutno nismo u vezi, ali radim na tome da je ponovo osvojim, zato što sam odgledao klipove kad samn izašao i video sam svoje ponašanje, mislim da to nije zaslužila posle svega, pa ono sa Ivanom - otkrio je Šebez.

Međutim, javnost bruji i o navodnom ljubavniku Dragane Mitrović, a Stefan nam je obelodanio i detalj koji nikome nije bio poznat:

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Baš sam želeo to da pomenem. Taj dečko, o kom se priča i piše, sreo je Draganu pre neki dan u Novom Sadu i prišao joj je, baš ima snimak koji će proslediti, rekao joj je da ne zna o čemu se radi, ta priča nije istinita, ona tog dečka ne poznaje, baš se i on iznenadio. Ja sam upućen u sve - završio je on.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Ivanović

#Zadruga