AKTUELNO

Nikad iskrenija!

Dragana Mitar, bivša zadrugarka koja je izazvala buru reakcija prethonih sezona, akter je mnogobrojnih priča, te se njeno ime pominje i u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Naime, ona je za portal Pink.rs, prokomentarisala aktuelna dešavanja, pa se osvrnula i na vezu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, s obzirom na to da ju je reper često pominjao.

Da podsetimo, Dragana i Ša su bili više od prijatelja, a razvitak njihove priče sprečio je ulazak tadašnje Nenadove supruge:

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Tara i ja smo u dobrim odnosima, ali, po sebi znam, 90% tih priča i veza se ne nastavi po izlasku iz rijalitija. Videćemo šta će biti kad on izađe, mislim da mu ovo nije trebalo, a to će tek shvatiti. Naša priča ne može da se poredi sa ovom, jer su Tara i on otišli dublje i dalje, naše je na početku bilo zezanje, a onda je ušla i njegova supruga, posle čega je sve prestalo. Očigledno je on sklon tome, pitanje je da li je i napolju bio veran supruzi, ako pogledamo njegove postupke u rijalitiju. Shvatam zašto mu supruga u svađama pomene mene, normalno je da je to boli, svakoga bi - rekla je Dragana.

Bivša zadrugarka se, takođe, osvrnula i na skandalozno ponašanje svoje drugarice, Maje Marinković:

Foto: TV Pink Printscreen/Instagram.com/tarasimov

Isto je tako bilo i napolju, oni su meni dragi i strašno je kada si zajednički prijatelj, mislim da njihova veza neće opstati, ali su oboje kao prijatelji odlični. Mnogo greše i baš mi je žao zbog toga, ne znam zašto ne mogu da pronađu zajednički jezik, preterali su u mnogim stvarima i to će shvatiti tek kad izađu - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je, za sam kraj, otkrila da je na njenom ljubavnom planu trenutno mirno, da se posvetila svom sinu i sebi i da, za sada, ne želi promenu.

Autor: M. Ivanović

#Zadruga