AKTUELNO

Ovo nije znala!

Nakon pauze za reklame, nastavila se emisija "Gledanje snimaka". Naredni video-prilog bio je razgovor Matore i Bore Santane, koji je najavio svoju osvetu zadrugarima, a prvo Ermini Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam problem, prva ću ja da okupim te ljude da vidim šta je problem - zamerila je Ermina.
Nisam joj pretio, rekao sam sve što nije fizički kontakt, bilo mi je krivo što si pokrenula onu temu (odnos sa Mirelom Kemez) - pravdao se Bora.
Ja nisam unela tu priču, ta priča je bila kada sam došla. Gore mi je što mi 4 meseca glumi druga, a to nije. Ja sam iksrena prema tebi u svakom smislu - govorila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora ima problem sam sa sobom, a ne sa ljudima. Onda iz te nemoći preti, radi gluposti - smatrala je Matora.
Krstom se kunem da ne bih naudio Ermini, niti bilo kome ovde. Samo sam hteo da mi kaže ko joj je rekao. Evo, ja joj se izvinjavam - dodao je Bora.
Zašto ne pitaš druge ljude kako znaju? - uzvratila je Ermina.
Ja sam rekao da ću se osvetiti kao što su oni meni uradili, to nije pretnja... Ja sam za Erminu uvek bio tu, a ona je to rekla. Zahvaljujem se i Jeleni Pešić zbog pesme, i to ću rešiti napolju, pa makar da ne pričamo više. Ja sam možda hteo da ženim Milicu napolju, posle ovoga neću moći - nastavio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta tema je bila potegnuta već, ja sam ušla, bila sam pitana i odgovorila sam - istakla je Ermina.
Nisi me štitila kao druge. Ništa ti loše nisam uradio, sem jedne svađe, a ti si me kanalila. Evo ovako, da vam samo kažem nešto. Ovde se u Zadruzi 1 pričalo o odnosu u kupatilu, gledali smo klip, a nagađamo, a mene ubeđujete za Mirelu, a nismo ništa gledali. Nemate dokaz za to. Spavao sam u stanu pola sata, sat, nismo u istom krevetu. Mirela mi je rekla da ne kažem to, da ne bi bile više ove priče. Videli smo se posle toga, rekla mi je da ne kažem to - zaključio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.