AKTUELNO

Izliv emocija!

Naredni video-prilog koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Miljane Kulić i Filipa Cara o Mišelu Gvozdenoviću. Kulićeva je pričala sve vreme koliko voli Mišela, dok ga je Car poniživao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ubeđen da se Miljana sprda, a Car ima nešto protiv mene. Ja nikoga ne mrzim, pa ni njega. Ne može da podnese što sam bio sa Minom. Da se vratimo na Miljanu, ona nije zaljubljena, niti treba da bude zaljubljena u mene. Malo, malo, pa mi pomene da će da ide u Bosnu kdo Zole. Ja joj nisam dao nikakav povod da bude zaljubljena u mene, ona nije moj tip, a ni ja njen - rekao je Mišel.
Miljana mi je pre par dana rekla da vidim sa Mišelom da popiju kafu. Ne kažem da je zaljubljena, ali joj odgovara Mišel. Gledajte, ona cveta sada - ustao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Miljana njega obožava kao osobu, na svaki način. Ona je zadovoljna i time da on sedi pored nje. Rekla je da je izmislila i da je homoseksualac, da je to rekla iz nemoći. Miljana bi bila zadovoljna da oni ostanu bar prijatelji... Miljana kada voli nekoga, ona je zaista pravi prijatelj... A ono što Filip priča, to je zbog Mine - poručila je Aleksandra.
To je posle svađe, ogadio mi se u momentu. Rekao sam da je teški bolid, šta da kažem - pravdao se Car.
Nije tako pričao o Čorbi. Ljubomoran je zbog Mine, jer ju je Mišel tretirao kao što on nikada nije. Filip bi voleo da bude kao Mišel, zato tako komentariše Mišela... Ne može da pređe preko one veze i s*ksa. On mu je rak rana - istakla je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Realno je da svi budu ljubomorni na Mišela, vrlo je poželjan dečko za ove devojke. Svaka bi imala sigurnost pored Mišela. Nije ni čudo što si ljubomoran, ta ogorčenost nikada neće proći - poručila je Nadica Caru.
Koliko god da čekam da se završi rijaliti, isto tako neću moći da verujem da nećemo provoditi vreme zajedno, da se rastajemo, iskreno, teško mi je... Ja mu govorim ružne stvari iz lične frustracije, jer neće da provodi vreme sa mnom. Kada se pojavio na televiziji, samo sam zbog njega pratila, bio je kao princ na belom konju. Uvek priča o njemu kao idealu. Taman ten, lepe bele zube, prelep, predobar kada zavoli nekoga, to smo videli u odnosu sa Minom. Pokazao je sve svoje kvalitete ovde. Nije se toliko mešao u tuđe konflikte. Ja bih volela da popijemo piće. Čak sam ga pitala šta bi uradio kada bih sa Željkom došla kod njega kući. Sve što sam rekla ovde Filipu je istina. Ja uvek volim muškarce takve, koji su nedodirljivi, neosvojivi. Moraću da poradim na sebi kada se završi ovaj rijaliti, nadam se da ćemo se videti za godinu, dve. Njega će valjda proći taj bes, ja mu neću dosađivati. Isto je i moja prva ljubav tako bila neosvojiva, nedodirljiva, ali ja kada nešto zacrtam... Bila sam sa njim skoro tri godine. Putevi će nam se opet sresti. Ako se oženi, zadužen je Marko Đedović da ga što pre razvedemo. Samo treba da uđe u "Zadrugu", šalim se. I Darko Lazić kada se oženio, postao je nedodirljiv za mene -

Foto: TV Pink Printscreen

Razveo se - otkrio je Milan.
Opet? Stvarno? - oduševila se Miljana, pa nastavila o Mišelu:
Mnogo volim Mišela, zlatan je, mogao bi da me ubaci u spot. Sao da sačeka dva meseca da liniju dovedem do savršenstva, malo su mi pale grudi od dojenja, da izvadim grudi, botoksiram lice. Ne znam kako, ali mnogo ga volim, biću mu u spotu besplatno, ta pesma će mu biti najveći hit. Meni se svaka želja ostvari. Ako ne upali Ostrog, ići ću kod hodže, pitaću Taru kako je zamađijala Ša. Što se mene tiče, sve je moguće. A ovo što sam rekla za Zolu, nisam se šalila i njega jedva čekam da vidim. Kada bih morala da biram između Mišela i Zole, odabrala bih Mišela - nastavila je da otvara dušu Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pristajem samo da Miljana i ja budemo kod Sandre u spotu - rekao je Mišel.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.