AKTUELNO

Maske su pale!

Voditelj Milan Milošević sinoć je ušao u Belu kuću i počela je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari nisu mogli ni da slute šta im je Veliki šef pripremio ovog četvrtka.

Kako su prethodnih dana u Zadruzi emotivane uspomene zadrugara, jedina koja nije videla svoj snimak bila je Mina Vrbaški, pa je noć počela sa njenim uspomenama, a to je izazvalo opštu pometnju. Na snimku se našla njena porodica, ali i momci koji su obeležili njeno učešće u Zadruzi. Filip Car nije mogao da uostane imun na prizor i broj partnera i napravio je dramu. Zadrugari su optužili Filipa da je bleda kopija Mininog bivšeg dečka Mensura Ajdarpašićša, što je njega još više razbesnelo.

Za vreme komentarisanja uspomena Mine Vrbaški, Rialda Karahasanović i Milica Kemez žestoku su zaratile, a uvrede su samo pljuštale, a u sve se umešao i Bora Santana koji je počeo sa vređanjem Rialde.

Iskoristi ovog čoveka još 10 dana, moralna gromado, pa kada izađeš juri momke kao Car. Ložila si se i na Čorbu i Cara, samo na svog dečka ne. Ja nisam u fejk vezi - uzvratila je Milica Kemez.
J*baću vas sve. Možda opalim i Rialdinu kevu. Možda i Kenana - dobacio je Bora.

Naredni snimak koji su zadrugari imali priliku da pogledaju bio je razgovor Nenada Aleksića Ša i Milana Jankovića Čorbe. Njih dvojica su pričali o Tari Simov i njenim postupcima prema Čorbi dok je bila sa Nenadom, a Ša je spomenuo i bivšu suprugu i govorio kako je voli, a da se greškom zaljubio u Taru. Prilikom komentarisanja klipa Čorba je rekao da je Ša imao pravo da bude ljubomoran i da je on imao uticaja na Taru.

Dok nisu ušli u vezu, meni je Tara rekla da njoj Ša nije dozvolio da priča sa mnom, a ona je na više načina pokušavala da priča sa mnom, ili me ćušne ili nekako pokušavala da priča sa mnom. Ona je to namerno radila da bi on provalio da mi komuniciramo - rekao je Čorba.

Paula Hublin i Fran Pujas su od samog starta u turbulentnoj vezi, a njihovi cimeri sinoć su imali priliku da pogledaju još jednu njihovu raspravu, zbog vrelih akcija sa Minom Vrbaški. Oni su se prilikom komentarisanja klipa opet zaratili, a svađu su nastavili i za vreme reklama.

U narednom snimku zadrugari su imali priliku da vide kako Nenad Aleksić Ša teatralno skida sve uspomene sa Tarom Simov. On je sa prilikom komentarisanja rekao da je nankon ovoga na zidu napisao "Izvini Ivv" jer je imao potrebe da se iz duše izvini bivšoj ženi.

Da bih mogao da živim sam sa sobom, ja se plašim da uđem sam u stan, a tamo me ne čeka Ivana - rekao je Ša.

Nadica Zeljković javila se da prokomentariše snimak, a to je izazvalo sukob sa Nenadom, kao u stara vremena.

Štetočini se ne daje 50.000 evra. To ti je namerno uradila - nastavila je Nadica.

Snimak koji je šokirao sve zadrugare bio je razgovor bivših suparnica, Aleksandre Nikolić i Maje Marinkvoić. Mina Vrbaški dobila je reč da prokomentariše snimak i iskorista priliku da saspe Maji sve u lice.

Meni je smešno, Maja je rekla da treba da imam obzira prema njoj, a ona tri godine nije imala obzira prema meni. Neću sada da im pravim probleme. Ali ona zamera Janjušu druženje sa mnom, a niko ne komentariše njeno neodvajanje od Filipa. Meni ne smeta - rekla je Mina.

Miljana Kulić i njene emocije prema Mišelu Gvozdenoviću bile su raskrinkane u sledećem snimku. Naime, zadrugarima je prikazan razgovor Filipa Cara i Miljane Kulić ispred izolacije, gde se ona poveravala koliko je luda za pevačem i da nikad u životu nije bila tako zaljubljena. Mišel nije je smatrao da se Miljana sprda i nije ozbiljno shvatio to što je čuo.

Zbog sledećeg klipa koji je emitovan nastala je opšta pometnja. Zadrugarima su imali priliku da vide kako Teodora Bilanović ljubomoriše Milanu Jankoviću Čorbi na Maju Marinković i zamera kako je uvek brani i stavlja ispred nje. Pojedini zadrugari su posumnjali da Janković i dalje gaji neke emocije prema Maji, a Marko Đedović je otkrio da mu je Kristijan Golubović u jednom razgovoru rekao kako je sa Teodorm jer misli da tako treba, dok je sa Majom sve pucalo. Marko Janjušević zbog cele situacije oko klipa pomerio se od Maje, a izrevoltirana zadrugarka je onda osula žestoku palju po Teodori i nije birala reči.

Filip Car napustio je emisiju u sred izlaganja jer su ga sustigle emocije zbog uvreda koje je u prethodnom periodu izrekao Mini Vrbaški, ona je krenula za njim u sobu, zagrlila ga i takođe se rasplakala.

Naredni snimak bio je razgovor Ermine Pašović i Paule Hublin iz prostorije za pušenje, gde su pričale o njenoj vezi sa Franom Pujasom. Hublinova je već danima u nazad emotivno rastrzana jer je svesna da kako se bliži kraj rijalitija, bliži se i kraj njihove veze. Nakon toga pušten je i njihov ljubavni klip, a zadrugari veruju u njihovu ljubav i da će uspeti napolju.

Zadrugari nisu mogli da sakriju oduševljenje kada su na kraju emisije počeli smešni klipovi.

Autor: A.N.

#Zadruga