AKTUELNO

Negde duboko u sebi sam maštala da ćemo to zajedno dočekati, ali da sam bila 100% sigurna - nisam, ali to se ostvarilo i ništa bolje nije moglo da mi se desi – kaže pevačica.

Kiša nije sprečila publiku da sinoć u velikom broju dođe na nastup Tanje Savić nakon velike pauze, pa su ovacijama dočekali njen dolazak na binu, a pevačica je za kameru emisije "Premijera" podelila svoja osećanja nakon dolaska njenih sinova u Srbiju i da li će to uticati na njen posao.

Teže je, sad moram da razmišljam da li je sve okej, da li su siti, da li su legli na vreme u krevet, da li spavaju sada, ali nisam bez brige zato što je moja sestra sa njima. Ranije nisam ništa znala o njima, nažalost, nisam imala priliku ni da ih čujem, tako da sada je lakše, iako mi je teško sa neke druge strane – priča Tanja sa osmehom na licu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitali su: "Mama, je l' ti to ideš da snimaš spot?" Ja im kažem: "Ne, idem da radim". Rekli su mi da sam jako lepa, zagrlili su me – priča ona.

Otkad je doputovala sa svojim mezimcima u rodno Smederevo, skoro svakodnevno deli njihovu sreću i zajedničke trenutke sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, pa je nedavno objavila i snimak sa rođendanskog slavlja svog sina Đorđa.

Negde duboko u sebi sam maštala da ćemo to zajedno dočekati, ali da sam bila 100% sigurna - nisam, ali to se ostvarilo i ništa bolje nije moglo da mi se desi – kaže Savićeva, pa nastavlja:
Rekao mi je šta je poželeo, možete da zamislite šta je poželeo... Kao i svako dete koje je u ovoj situaciji u kojoj je on i njegov stariji brat, nažalost, šta može dete da poželi nego da mu roditelji budu zajedno i srećni, ali jednostavno to je nemoguće, gledaćemo da na neki drugi način budu srećna – rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedugo nakon što je sa sinovima poletela iz Australije, njen bivši suprug Dušan Jovančević oglasio se za medije i poručio da ih voli i da želi da svo četvoro budu zajedno, a Tanja je ovom prilikom otkrila kako je ona protumačila njegove reči.

Mislim da je to nemoć, mislim da je to neko ko vrlo dobro zna šta radi. To je odlika nemoći, jer, pazi, ja sam otišla u njegovu državu i pobedila ga. Sa našom malom državom, malenom Srbijom, otišla sa svim dokazima i papirima da pobedim u Australiji i tamošnji zakon je stao na moju stranu, a ne na njegovu, iako su deca rođena tamo – zaključuje Tanja u emisiji "Premijera".

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Tanja Savić